İstanbul Gündemi

Yaz Dönemi Hediyesi Darıca Hayvanat Bahçesi

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
26 Temmuz 2017 Çarşamba 11:22

Başakşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Bilgievleri, yıl içerisinde öğrencilerin yaşadıkları şehri yakından tanımalarına imkân sağlayan gezilerine devam ediyor.

Yaz dönemi boyunca eğitim alan Bilgievi öğrencileri Faruk Yalçın Hayvanlar Alemi ve Botanik Parkı´nı gezdi. Darıca da yer alan hayvanat bahçesinde gezen Bilgievi öğrencileri nesli tükenmekte olan hayvanları yakından görerek 400 ?ü aşkın bitki türünü inceledi. Faruk Yalçın Hayvanlar Alemi ve Botanik Parkı gezisine Bilgievlerinden 800 öğrenci katıldı. 

ÖNCE BİLGİ ALDILAR, SONRA PARKI GEZDİLER

Faruk Yalçın Hayvanlar Alemi ve Botanik Parkı yetkilileri tarafından karşılanan Bilgievi öğrencileri gezi öncesinde parkın konferans salonunda rehberler tarafından bilgilendirildi. Parkta bulunan hayvan ve bitkiler hakkında ayrıntılı bilgi alan öğrenciler, doğayı korumak için dikkat etmeleri gereken konular ve uymaları gereken kurallar konusunda bilgiler aldı. Hayvanlar ve bitkiler hakkında merak ettiklerini soran öğrenciler konferansın ardından rehberler eşliğinde parkı gezdi. Öğrenciler aslandan, sürüngene, balıklardan ve kuşlara kadar pek çok türde nesli tükenmekte olan hayvanı yakından görme şansı yakaladı.

Parkın, zengin hayvan ve botanik güzelliklerine hayran kalan öğrenciler yeni arkadaşlıklar kurarak farklı bir gün geçirmenin tadını çıkarttılar. Yaz dönemi boyunca Bilgievi gezileri devam edecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi