İstanbul Gündemi

Yeni sözleşme imzalamasına rağmen zam isteyen Marcao, G.Saray'da kriz çıkarttı

Player yükleniyor...
Haberler / Spor
2 Temmuz 2021 Cuma 20:29

2022-23‘te 1.3 milyon euro, 2023-24‘te ise 1.4 milyon euro sabit ücret alacak Marcao‘nun bu talebinin onaylanmadığı öne sürüldü. Yönetimden, 'Anlaşma yapılmış, sözleşmesindeki rakamı alacak' cevabı verildiği belirtildi.
Galatasaray‘da Mustafa Cengiz yönetimi, süresi dolmadan Marcao‘nun sözleşmesini uzattı. Brezilyalı oyuncunun maaşı gelecek sezondan başlamak üzere artırıldı.

ÖNÜMÜZDEKİ SEZON YÜKSELİYOR
KAP‘a gönderilen resmi sözleşmeye göre Marcao 2022-23‘te 1.3 milyon euro, 2023-24‘te ise 1.4 milyon euro sabit transfer ücret alacak.

İYİLEŞTİRME İSTEDİ
Takvim‘in haberine göre; Marcao‘nun menajeri yönetime bir kez daha başvurdu. 2021-22 sezonunda 900 bin euro alacak oyuncusunun maaşında iyileştirme yapılmasını talep etti.

'ANLAŞILAN PARAYI ALACAK'
Galatasaray yönetimi ise bu talep sonrası şaşkına döndü. Marcao‘dan gelen bu talebe, 'Anlaşma yapılmış. Sözleşmesindeki rakamı alacak' yanıtı verildi.

HABER MERKEZİ / İSTANBUL GÜNDEMİ 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi