İstanbul Gündemi

YRP’li Doğan Aydal’dan çok konuşulacak Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklaması! ‘Algı yönetimi’

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanvekili Doğan Aydal, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim öncesi algı yönetimi yaptığını savunarak dikkat çekici ifadeler kullandı.
YRP’li Doğan Aydal’dan çok konuşulacak Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklaması! ‘Algı yönetimi’
Haberler / Politika
1 Ağustos 2023 Salı 13:58

Seçime çatısı altında girdiği Cumhur İttifakı'ndan seçim sonrası adım adım uzaklaşan, Fatih Erbakan liderliğindeki Yeniden Refah Partisi'nden (YRP) bu kez Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Gabar'da keşfedilen petrol ile ilgili ses getirecek bir çıkış geldi.

“ÇOKLU ALTERNATİFLERİMİZİ GENEL BAŞKANIMIZA VERDİK”

KRT TV'de gündemi değerlendiren Aydal, seçime tek başlarına gireceklerinin altını çizerken "Ama siyaset yarınlara gebedir ve tek alternatifimiz yok. Çoklu alternatiflerimizi genel başkanımıza verdik" diye ekledi.

“1 AY YETMEYECEK BİR MALZEME”

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim döneminde açıkladığı Gabar'da bulunan petrol miktarıyla ilgili de konuşan Aydal, “Tam seçime gireceğiz, Sayın Cumhurbaşkanımız ‘Gabar’da 5 bin varil petrol bulundu’ dedi. Bu bir algı yönetimi. Günde 5 bin varil. Halkımız şunu bilmiyor, Türkiye Cumhuriyeti, günde 1 milyon varil tüketiyor. Karadeniz’deki gazın da ne kadarının üretilebilir olduğunu söylemiyorlar. Yaptıkları 10 sondaj. Söyledikleri rakam, 10 milyon metreküp günlük. Yılda 3,5 milyar metreküp eder. Türkiye yıllık 50 ila 60 milyar metreküp doğalgaz tüketiyor. Yıllık tüketiminizin 122de 1’i bile değil. 1 ay yetmeyecek bir malzeme” dedi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi