İstanbul Gündemi

YRP’li Doğan Aydal’dan Cumhur İttifakı açıklaması! "Yıkmak mecburiyetindeyiz"

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanvekili Doğan Aydal, Cumhur İttifakı ile ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Aydal, partisinin ittifaktan ayrılabileceğinin mesajını verdi.
YRP’li Doğan Aydal’dan Cumhur İttifakı açıklaması!
Haberler / Politika
25 Temmuz 2023 Salı 11:05

Seçim sonrası süreci çalkantılı geçiren Millet İttifakı'ndaki gelişmeler dikkatle takip edilirken bu kez Yeniden Refah Partisi'nden ses getirecek bir 'ittifak' çıkışı geldi.

YRP'DEN ZAM ELEŞTİRİSİ

YRP son dönemde gelen zamlara verdiği tepkilerle dikkat çekti. YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, geçtiğimiz günlerde vergi zamlarını eleştirmiş, "Dolaylı vergilere yapılan yüksek artışlar artık vatandaşlarımızı ezen ve kabul edilemez noktalara ulaşmıştır. Bütçe açığının faturasını vatandaşlara kesen bu uygulamalardan bir an evvel vazgeçilmelidir" demişti.

“YAPILAN İŞLEMLERDE DE BİZİM DAHLİMİZ YOK”

Tv100 ekranlarında açıklamalarda bulunan YRP Genel Başkanvekili Doğan Aydal, “Genellikle halkta yanlış bir izlenim var: bizi iktidarın ortağı sanıyorlar. Seçim süresince geçici bir iş birliği yaptık. Seçimden sonra iki parti yan yana gelir, bir ittifak sözleşmesi yaparsa biz iktidarın bir parçası oluruz. Değilse, biz şu anda 5 milletvekili olan bir muhalefet partisiyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın bir tavrı var; bütün açılışlara Sayın Genel Başkanımızı davet ediyor, eller havada, topluma bir imaj vermeye çalışıyor: 'Biz hala seçime girdiğimiz ittifakla beraberiz.' Öyle bir durum yok. Dolayısıyla yapılan işlemlerde de bizim dahlimiz yok. Sanıyorum yakın zamanda Sayın Genel Başkanımız bu durumu çok berrak olarak anlatacaktır. Çünkü toplumdaki bu algıyı biz yıkmak mecburiyetindeyiz. Partinin geleceği buna bağlı” dedi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi