İstanbul Gündemi

YSK Başkanı Yener oranları paylaştı!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
15 Mayıs 2023 Pazartesi 01:55

Yener, YSK önünde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, YSK'nın veri girişinde şu anda herhangi bir aksama ya da gecikme söz konusu olmadığını, verilerin anlık olarak siyasi partilerle de paylaşıldığını söyledi.

“VERİ GİRİŞLERİMİZ SİYASİ PARTİLERİMİZLE DE PAYLAŞILMAKTA”

Sandık oranlarına ilişkin bilgilendirmede bulunan Yener, “An itibariyle yurt içinde açılan sandık oranımız yüzde 89,97 yurt dışında açılan sandık oranımız 30,8 genel açılan sandık oranımız yüzde 87,13'dür. Şu anda sisteme veri girişi devam etmektedir. Siyasi parti temsilcilerimiz de içeride veri girişini izlemekteler. Aynı zamanda veri girişlerimiz siyasi partilerimizle de paylaşılmaktadır. Katılım oranı göz önüne alındığında yurt dışı oylarının sayımındaki gecikme normal. Şu an itibariyle veri girişinde herhangi aksama, ya da gecikme söz konusu değildir. Süreç önce sandık alanlarında, daha sonra ilçe ve il seçim kurullarında birleştirme yapılmakta” dedi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi