İstanbul Gündemi

'Erdoğan ilk kez 1. turda kaybetti' diyen Kılıçdaroğlu’na Sinan Oğan’dan yanıt!

14 Mayıs’taki Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nde ATA İttifakı’nın Adayı olan Dr. Sinan Oğan, Millet İttifakı’nın Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı televizyon programındaki seçimlerle alakalı sözlerini eleştirdi.
'Erdoğan ilk kez 1. turda kaybetti' diyen Kılıçdaroğlu’na Sinan Oğan’dan yanıt!
Haberler / Politika
10 Haziran 2023 Cumartesi 12:22

Sözcü TV’de gündemi ve seçimleri değerlendiren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs’ta yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan’ın ilk kez katıldığı bir seçimin ilk turunda kaybettiğini savundu. Bu sözlere bazı kesimler tepki gösterirken, bir tepki de Sinan Oğan’dan geldi.

“KENDİ BAŞARINIZ OLARAK GÖSTERMENİZ BİRAZ TUHAF OLMUŞ!”

Seçimlerin ikinci tura kalmasının kendileri sayesinde gerçekleştiğini belirten Sinan Oğan, mesajında “Afedersiniz ama Sn. Kılıçdaroğlu,  seçimlerin 2. tura kalmasını biz sağlamıştık. Sizin taraftarlarınız seçimden önce Muharrem İnce’ye yaptıkları linci bana da yaptılar ve ben de eğer bu linç karşısında Sn. İnce gibi çekilmiş olsaydım seçimler ikinci tura kalamıyordu. İlk turda Sn. Erdoğan balkon konuşması yapmış olacaktı. Şimdi kalkıp seçimlerin ikinci tura bırakılmasını kendi başarınız olarak göstermeniz biraz tuhaf olmuş!” ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi