İstanbul Gündemi

120 milyon Euro’luk Joao Felix için Galatasaray iddiası!

Süper Lig’i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, hedefini bu kez yapılacak yıldız transferlerine çevirdi. Sosyal medyadan Cim Bom'u takibe alan Joao Felix için "Adım adım Florya'ya yaklaşıyor" yorumları yapılıyor.
120 milyon Euro’luk Joao Felix için Galatasaray iddiası!
Haberler / Spor
9 Haziran 2023 Cuma 18:26

Milliyet Gazetesi’nde yer alan habere göre, Galatasaray'ın bu yaz patlatmaya çalıştığı en büyük transfer bombası Joao Felix olacak gibi görünüyor.

120 MİLYON EURO’YA TRANSFER OLMUŞTU

4 yıl önce tam 120 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Benfica'dan Atletico Madrid'e transfer olan Portekizli yıldız, müthiş başlayan İspanya kariyerinde, yaşadığı çeşitli psikolojik sorunların ardından düşüşe geçti.

YENİDEN ÇIKIŞ ARIYOR

Bu sezonun ikinci yarısını da Chelsea'de kiralık olarak geçiren 23 yaşındaki futbolcu, İngiltere'de de aradığını bulamadı. Tıpkı Icardi gibi, Zaniolo gibi yeniden çıkış arayan Joao Felix için en doğru adresin Galatasaray olacağı düşünülüyor.

ERDEN TİMUR FIRSAT TRANSFERİ GÖZÜYLE BAKIYOR

Erden Timur'un bir fırsat transferi gözüyle baktığı Felix için harekete geçtiği ve Atletico Madrid'le temas kurduğu öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar, genç yıldızı kiralık olarak kadrosuna katmak ve Şampiyonlar Ligi'nde parlatmak istiyor. Şimdilik satın alma opsiyonu gibi detayların söz konusu olamayacağı belirtiliyor.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi