İstanbul Gündemi

Abdullah Ağar’dan çarpıcı analiz!

Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, son günlerde güvenlik güçlerine teslim olan terör örgütü mensuplarının sayısındaki artışı analiz etti.
Abdullah Ağar’dan çarpıcı analiz!
Haberler / Politika
2 Haziran 2023 Cuma 17:49

Son 24 saatte toplam 5 teröristin telim olduğuna dikkat çeken Abdullah Ağar, bunun gerekçelerini değerlendirdi.

İŞTE AĞAR’IN O PAYLAŞIMI:

“Bu teröristler neden “bugün” teslim oluyor? Son 24 saatte Silopi hudutta 4 ve Irak kuzeyinde arazide 1 olmak üzere toplam 5 teröristin teslim oldu. Neden? Üzerlerindeki baskıdan bunalan ve seçimlerden aradığı kilit rolü bulamayan Kandil’in dağ kadroları (-ki örgütün en güvendiği adamlar) gelecekten umudu kesmiş olmalılar. Darısı Suriye’de himaye altındaki YPG/PKK’lı teröristlerin başına. İkna yoluyla teslim olanlar da eklenince bu sayı 8’e çıkıyor. Ayrıca Suriye kuzeyinde son 24 saatte 2’si DEAŞ, 4’ü YPG/PKK’lı terörist yakalandı. Baskıya ve temizliğe devam En büyük tehdit, en yakın tehdittir. Suriye ve Irak’taki terörü ve kontrol ettiği alanları temizlemek Türkiye ve bölge için gelecek/varlık demektir.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi