İstanbul Gündemi

Ağır hasarlı evine girdiğinde gözlerine inanamadı!

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
16 Mart 2023 Perşembe 10:19

Kahramanmaraş merkez üssünde gerçekleşen ve 11 ili büyük bir yıkıma uğratan depremin ardından, Hatay'da yaşamını sürdürmeye devam eden bir depremzede, değerli eşyalarını almak amacıyla evine gitmek istedi ve gördükleri karşısında oldukça şaşırdı.

38 GÜN SONRA CANLI BULUNDU

Hatay'daki evine eşyalarını almak amacıyla giden vatandaş, gördüğü manzara karşısında oldukça şaşırdı. Kaplunbağasını evinde canlı halde bulan vatandaş, duygularını şu şekilde dile getirdi; “Bu kadar büyük bir enkazın içerisinde onu canlı görebilmek bizi çok mutlu etti. Gülümsememizi sağladı” dedi. Çocuğunun arkadaşından hatıra olarak kalan Kapkap isimli kaplumbağasını ve birkaç değerli eşyasını eşiyle bilikte almaya gelen ev sahibi, tüm riskleri kabul ederek girdiği ağır hasarlı evinden, çok mutlu ayrıldığını belirtti. Emek Mahallesindeki evinden eşyalarını alan Rüşvanlı, dışarı çıkarak; kaplunbağasının akibiyetini merak eden çocuğuna güzel haberi verdi.

Haber Merkezi - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi