İstanbul Gündemi

Ahmet Hakan’dan çarpıcı Sarıyer seçim analizi! ‘Sarıyer seçiminde yarışan iki isim...’

Türkiye’nin en çok okunan köşe yazarlarından Ahmet Hakan, seçimden önceki son köşe yazısında Sarıyer’i yazdı. Hakan, Sarıyer’deki yarışın Şükrü Genç ve Hüseyin Coşkun arasında geçeceğinin sinyalini verdi.
Ahmet Hakan’dan çarpıcı Sarıyer seçim analizi! ‘Sarıyer seçiminde yarışan iki isim...’
Haberler / Politika
30 Mart 2024 Cumartesi 15:52

Sarıyer Belediye Başkanlığı seçimleri ulusal basında da yerini almaya devam ediyor. Sarıyer seçimlerini ele alan son isim Ahmet Hakan oldu.

“NASIL YENİ BAŞLANGIÇ BU BÖYLE?”

Ahmet Hakan, bağımsız aday Şükrü Genç ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Coşkun’dan şu şekilde bahsetti: “CHP, bu seçimde en tuhaf hareketi Sarıyer’de çekti. 15 yıldır girdiği her seçimi kazanan Şükrü Genç’e “Sen çekil git, biz başkasını aday göstereceğiz” dedi. Şükrü Genç de çekilip gitmeye razı olmadı ve bağımsız aday olarak çıktı meydana. Çok merak ediyorum: Şükrü Genç seçimi kazanabilecek bir performans gösterebilecek mi? CHP adayı, umduğunu bulabilecek mi? Her şeyini Sarıyer’e adadığını söyleyen AK Parti’nin genç adayı Hüseyin Coşkun, bu durumu fırsata çevirip aradan sıyrılabilecek mi?” CHP’nin Sarıyer’deki sloganını da eleştiren Hakan, “SARIYER’DE YENİ BİR BAŞLANGIÇ: Sarıyer’in CHP adayının sloganı. İyi ama sizin parti 15 yıldır Sarıyer’i yönetiyor. Nasıl yeni başlangıç bu böyle?” dedi.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi