İstanbul Gündemi

AK Parti’de olağanüstü kongre tarihi netleşti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, partinin olağanüstü kongresinin 7 Ekim'de gerçekleştirileceğini açıkladı. İşte detaylar...
AK Parti’de olağanüstü kongre tarihi netleşti
Haberler / Politika
9 Ağustos 2023 Çarşamba 13:03

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin sorulara yanıt verdi. AK Parti olağanüstü kongresinin 7 Ekim'de yapılacağını açıklayan Dağ, yerel seçim hazırlıklarına da değindiği konuşmasında adayların kasım ayında itibaren belli olacağını ifade etti.

"EKİM AYINDA KONGREMİZ VAR"

Dağ, “İnşallah bir terslik olmazsa 7 Ekim'de kongremizi Ankara Kapalı Spor Salonu'nda yapacağız. Bir önceki takvime bakacak olursak, adayların tamamı kasım ayında belli olacak diyemeyiz. Ekimde kongremiz var. Şu anda tarih vermek mümkün değil ama bir önceki döneme baktığınız zaman kasımda sürecin başladığını görüyoruz” ifadelerini kullandı.

“HANGİ ADAYLARLA KAZANABİLİRİZ ONUN ÇALIŞMASI YAPILIYOR”

Adaylarla alakalı konuşan Dağ, “AK Parti 5 yıl daha iktidarda olacak bir siyaset. Bir kültürümüz var, tecrübemiz var. Yerel yönetimler başkanlığımız lokomotif görevi görür. Mevcut görevde olan belediyelerin performansı takip ediliyor. Hangi adaylarla kazanabiliriz onun çalışması yapılıyor” dedi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi