İstanbul Gündemi

Enver Sedat Çakıroğlu’ndan o iddiaya sert tepki! ‘En büyük skandallardan biridir’

Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, satılması planlandığı iddia edilen Ümraniyespor Hekimbaşı Spor Tesisleri ile ilgili Ümraniye Belediyesi’ne tepki gösterdi. Tesisin satılmasının hukuken mümkün olmadığını belirten Çakıroğlu, konunun takipçisi olacağını söyledi.
Enver Sedat Çakıroğlu’ndan o iddiaya sert tepki! ‘En büyük skandallardan biridir’
Haberler / Politika
8 Ağustos 2023 Salı 14:12

Tarık Aksar’ın Ümraniyespor'da 4 yıldır sürdürdüğü başkanlık görevinden istifa etmesinin ardından Ümraniyespor'da bir bomba gelişme daha yaşandı. İddiaya göre, Hekimbaşı Spor Tesisleri satılarak elden çıkarılacak.

“SATILMASI HUKUKEN MÜMKÜN DEĞİLDİR”

Ümraniyespor Hekimbaşı Spor Tesisleri’nin satılacağı iddialarına tepki gösteren İlçe Başkanı Çakıroğlu, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: “Yıllarca süren ve büyük emeklerle günümüzdeki haline gelen Ümraniyespor Hekimbaşı Spor Tesisleri profesyonel sporculara, Ümraniyespor’a hizmet verdiği gibi Ümraniyeli binlerce amatör sporcuya kucak açmış ve açmaya devam etmelidir. Ümraniye halkına ait olan bu tesislerin satılması hukuken de mümkün değildir. Başka belediyeler yeni spor tesisleri inşa edip halkın kullanımına sunarken böyle bir alanın Ümraniye halkından kaçırılması son yıllarda gördüğümüz en büyük skandallardan biridir. Buradan bu değerlerin ortaya çıkmasında hiçbir emeği olmayan rantiyeci sorumlulara sesleniyorum, dikkat edin babanızın malını satmıyorsunuz! Hesabını veremeyeceğiniz işlere kalkışmayın! Konuyla ilgili hukuki boyutun takipçisi olacağım.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi