İstanbul Gündemi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısına canlı yayında HÜDA PAR sorusu

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
27 Mart 2023 Pazartesi 13:13

Bir televizyon programına konuk olan Ali İhsan Yavuz, HÜDA PAR ile ilgili kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, konuya ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

HÜDA PAR TATIŞMALARINA YORUM YAPTI

Geçtiğimiz günlerde, 14 Mayıs seçimlerine AK Parti listesinden dahil olacağı konusunda açıklama yapan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile ilgili tartışmalar sürdürülmeye devam ederken; bu tartışmalar ile ilgili Ali İhsan Yavuz'dan da bir açıklama geldi. Yavuz, ‘Hür Dava Partisi, kendilerinden bahsedildiği gibi Hizbullahçı olmadıklarını çok net bit biçimde ifade ettiler. Teröre karşı olduklarını belirtiyorlar’ dedi.

'PARTİLERİ BİRLEŞTİRMEK GİBİ BİR AMACIMIZ YOK'

Program esnasında Ali İhsan Yavuz'a sorulan sorulardan bir tanesi de “HÜDA PAR'dan nasıl bir katkı umuyorsunuz, bir önceki seçimde 150 bin oy aldılar” Sorusu oldu. Sorunun ardından, Yavuz'un cevabı ise, ‘Biz partileri birleştirmeye çalışmıyoruz. Bütün partiler, orada kendi hükmü ve şahsiyeti ile orada yer alıyor. Biz ilkelerimiz doğrultusunda bir arada bulunuyoruz. Mesele böyleyken, Cumhurbaşkanımıza olan desteği nasıl artırırız diye bakıyoruz. Geçmiş dönemde de HÜDA PAR destek vermişti ancak listelerden yer vermemiştik. Bu dönem, listeden yer veriyoruz’ oldu.

 

Haber Merkezi - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi