İstanbul Gündemi

Milletvekili Turhan Çömez’den dikkat çeken yerel seçim açıklaması! ‘Biz de büyükşehirleri alalım...’

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Başdanışmanı ve Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimler hakkında çok dikkat çeken ifadeler kullandı.
Milletvekili Turhan Çömez’den dikkat çeken yerel seçim açıklaması! ‘Biz de büyükşehirleri alalım...’
Haberler / Politika
23 Haziran 2023 Cuma 13:20

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından Millet İttifakı içerisinde yaşanan tartışmalar ve karşılıklı açıklamalara bir yenisi daha eklendi. İYİ Partili Turhan Çömez, yerel seçimlere ilişkin CHP’ye göndermede bulundu.

“İYİ PARTİ'NİN PARLAMENTODA DA, SAHADA DA ÖNEMLİ BİR GÜCÜ VAR”

Sözcü'den Ruhat Mengi'ye konuşan Çömez, İYİ Parti'nin bundan sonra kurulacak masaya daha eşit şartlarda oturacağını söyledi. Çömez, “Masaya eşit şartlarda oturacağız ve elimizde çok sağlıklı seçim sonuçları var, bunlardan hareketle en stratejik kararı vereceğiz ama hiç kimse 'Hadi bizi destekleyin, biz de büyükşehirleri alalım' diye yola çıkmasın, İYİ Parti'nin parlamentoda da, sahada da önemli bir gücü var, bunu dikkate alarak masaya oturacaktır diğer partiler. O bakımdan, bu birlikteliğin olup olmayacağı, olacaksa nasıl olacağı önümüzdeki günlerin konusudur ama tabii amacımız en fazla sayıda belediye başkanı almak ve en fazla oy oranıyla devam etmek” dedi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi