İstanbul Gündemi

Meral Akşener’den zehir zemberek sözler! ‘Her türlü ahlaksızlığı...’

İYİ Parti Olağan Kurultay'ında açıklamalarda bulunan Genel Başkan Meral Akşener, çok sert ifadeler kullandı. Altılı Masa’dan ayrıldığını açıklayan Akşener, “CHP'den 15 milletvekili istedik, hayatımın en büyük pişmanlığıdır” dedi.
Meral Akşener’den zehir zemberek sözler! ‘Her türlü ahlaksızlığı...’
Haberler / Politika
24 Haziran 2023 Cumartesi 12:40

Seçim öncesi zehir zemberek bir açıklama ile 6'lı Masa'dan kalkan ancak daha sonra işbirliğine devam eden İYİ Parti lideri Meral Akşener, ikinci kez masadan ayrıldı. Akşener, zehir zemberek sözler sarf etti.

“O 15 MİLLETVEKİLİNİN BEDELİNİ ÖDEYEMEDİK”

“Bu parti seçime girsin diye CHP'den 15 milletvekili istedik, hayatımın en büyük pişmanlığıdır. Savaşmalıydık, bileğimizin gücüyle o seçime girmeliydik. Savaşmadık ve 15 milletvekili istedik o gün bugündür o 15 milletvekilinin bedelini ödeyemedik.”

“PARTİMİZİ HER TÜRLÜ İFTİRANIN KARŞISINDA BIRAKTINIZ”

“Bu partide hadsizlik bugün bitecek. Her türlü ahlaksızlığı öne koyan açıklamalar yaptılar. Sonuç arkadaş 17’de çıkmış. Tüh tüh özür dilerim çıkaramadım bir de sizleri. Kusura bakmayın! Madem kurucusunuz madem bilmem hangi görevdesiniz niçin kardeşim siz bugüne kadar o üyenin kendisine ulaşmadınız, teşkilatlara ulaşmadınız da bana yar olmayan kara toprağın diyen partimizi yerle bir eden partimizi yandaş televizyonlarda bizimle ilgili ahlaksız görüşleri olan televizyonlarda partimizi her türlü iftiranın karşısında bıraktınız.”

“SİZ KİM TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ KİM”

“Siz kim Türk milliyetçiliği kim, siz kim Türkiye kim, siz kim Türklük kim! Saygısızlar! Şimdi kongreye gidiyoruz, 3 tane hakkım var benim. Bir çarşaf, iki yarı çarşaf, üç blok ama şimdi yanımda bir şey var bu ne biliyor musunuz! Bütün üs kurul delegelerimizin milletvekillerimizin ismi olan bir torba… Bana kala kala kura kaldı. Ayıp be, ayıp! Kura mı çekeyim ben!”

“BİZZAT GEREĞİNİ BEN YAPACAĞIM”

“Milletvekillerini kura ile mi belirleyeyim. Ne istiyorsunuz kardeşim! Saygısızlar, saygısızlar! Ne istiyorsunuz! Anlaştık mı! Evet hesabımızı bugün ortaya koyduk, yarın göreceğiz. Bundan sonra partimize saygısızlık eden sosyal medyadan oradan buradan zarar vermeye kalkan herkes hakkında bizzat gereğini ben yapacağım ben!”

“ÖNEMLİ OLAN BUNDAN DERS ÇIKARMAKTIR”

“Cumhurbaşkanlığı seçimi kaybedildi. Pek çok sebep sayılabilir. Önemli olan bundan ders çıkarmaktır. 1 ay boyunca konuşmadım ve izledim. Önce sayın Kılıçdaroğlu'nun üzerine yürüdüler sonra baktılar ipin ucu kaçtı birdenbire olağan şüpheli Meral Akşener ve İYİ Parti gündeme geldi. 45 ilde sadece kendi seçmenimizin olduğu mitingler yaptık. Teşkilatlarımız İYİ Parti'ye ve sayın Kılıçdaroğlu'na 1 oy istedi. Anlıyorum eşitlemeye çalışıyorsunuz, korktunuz. Bundan sonra size hayatta başarılar diliyorum.”

“DEMOKRASİYE MİLLETİMİZ DIŞINDA KİMSEYLE ULAŞAMAYIZ”

“Milletimizin bize verdiği görevi beğenmeme gibi hakkımız yok. Milletimize gideceğiz, her bir ferdini tek tek dinleyeceğiz. Geçim derdiyle dertleneceğiz. Çiftçimizin alın terini savunacağız. Kapı kapı gezeceğiz. Yalanın karşısına hakikatle, kötülüğün karşısına iyilikle, kibrin karşısına alçakgönüllülükle çıkacağız. Türkiye için vadettiğimiz güçlü demokrasiye milletimiz dışında kimseyle ulaşamayız. Bunun için ortak aramadık, bundan sonra da aramayacağız.”

“MİLLETE TEPEDEN BAKANLARIN YERİ OLMAYACAK”

“Sadece koltuklarını korumayı dert edenler, milletimizi birbirine düşürenler için fevkalade konforlu olan bu siyaset anlayışına son vereceğiz. Şimdiye kadar birilerinin ne omuz atarak ne omuz vererek İYİ Parti olarak bize rol biçmesine izin vermedik, bundan sonra da vermeyeceğiz. Siyasette yeni bir oy açacağız. Nasıl ki partimizin politikalarına milletimizle karar vermişsek, siyasetin de milletimizle yapılmasını sağlayacağız. İYİ Parti siyasette yenileşmeyi sağlamak için var. Bize göre hak yok vazife var. Bugün burada hep birlikte yeni bir sayfa açacağız, yeni bir söz söyleyeceğiz. Dün olduğu gibi bugün de açtığımız sayfa milletin sayfası olacak. Tükenmiş kalemlerin izi olmayacak, millete tepeden bakanların yeri olmayacak.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi