İstanbul Gündemi

Ak Partili Vekil Adayları Ümraniye'de Yerel Basınla Buluştu

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
8 Mayıs 2015 Cuma 09:09

Ak Partili Vekil Adayları Ümraniye'de Yerel Basınla Buluştu

Ümraniye Ak Parti İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayları Hurşit Yıldırım ve Av. Pınar Kandemir Hacıbektaşoğlu Ümraniye bölgesinde yayın yapan yerel basın mensupları ile SKM'de kahvaltılı bir toplantıda bir araya geldiler.

Toplantıya İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, SKM Başkanı, Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Salim Çetinkaya ve yönetim kurulu üyeleri ve yerel gazete temsilcileri katıldı.

Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hasan Can, Seçimlerin önemine dikkat çekerek, bu seçimler birkaç noktadan önemlidir. Biri çözüm süresinin sekteye uğramaması, ikincisi başkanlık sistemi ve yeni anayasadır. Ayrıca ülkemizin istikrarı için ve eski koalisyon günlerine dönmemek için Ak Parti'nin 400 milletvekili alması zaruridir. İşte biz bu açıdan bu seçimleri önemsiyoruz. Halkımız hizmetlerin sekteye uğramaması için bize teveccüh gösteriyor” dedi.

Milletvekili adayları Hurşit Yıldırım ise yaptığı konuşmada, sahada halkın kendilerine gösterdikleri ilgi ve alakadan bahsederek, Ak Parti'nin yaptığı hizmetler anlatmakla bitmez. Eskiden okumak için kitap bulamazdık. Hastanelerde kuyruk ve ilaç alamazdık. Halkımız refah seviyesinin yükseldiğini görmekte ve bu yükselişe destek vermektedir” dedi.

Av. Pınar Kandemir Hacıbektaşoğlu ise, ülkemizde kadına en çok değeri ve de hakkı Ak Parti hükümeti vermiştir. Kadın en büyük değeri hükümetimiz zamanında verilmiştir” dedi.

İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu ise, Ak Parti'nin icraatlarını anlatarak Ümraniye'de yapılan çalışmalardan bahsederek gazetecilerin sorularını cevapladı ve program hatıra fotoğrafının ardından son buldu.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi