İstanbul Gündemi

Akşener’den Muharrem İnce yorumu! ‘İstifasına saygı duyuyorum ama...’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
11 Mayıs 2023 Perşembe 21:04

Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanı adaylığından çekilmesi gündem yaratırken, konuyla ilgili bir değerlendirme de İYİ Parti lideri Akşener’den geldi.

“O SUÇLU BU SUÇLU DİYE BİR DURUM YOKTUR”

Muharrem İnce’nin istifasını değerlendiren Akşener, “İstifasına saygı duyuyorum ama istifasına götüren bu tür konuların artık bitmesi gerektiğini, çok çirkin olduğunu bilmenizi isterim. Dün Kürşad Zorlu, kınadığımızı yayımladı. İnşallah her şey iyi olur.  İYİ Parti adına konuşabilirim. Bütün sonuçlarla ilgili siyasetçinin görevi seçmene kendini, projelerini beğendirmektir. Hür iradeyle seçmenin oy kullanması çıkan sonuca siyasetçiler ya da siyasi sistem amenna demek zorundadır. Demokrasilerde her şey tartışılabilir, bir tek sonuç tartışılamaz. Seçmenin kalbine girememişsek ortaya çıkan sonuçtan sorumlu kimse değil, bizizdir. İnce’nin kırgınlığı var muhtemelen, cumhurbaşkanlığı adaylığı hakkına saygı göstermek konusunda incinmeler var ve o yüzden böyle cümleler kurmuştur. O suçlu bu suçlu diye bir durum yoktur” şeklinde konuştu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi