İstanbul Gündemi

Anadolu Efes'te yaprak dökümü sürüyor!

Ergin Ataman sonrası Erdem Can dönemi başlayan Anadolu Efes'te değişim tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Egehan Arna ile Chris Singleton'la yollar ayrıldı.
Anadolu Efes'te yaprak dökümü sürüyor!
Haberler / Spor
21 Haziran 2023 Çarşamba 18:20

Anadolu Efes'te yaşanan değişim rüzgarları ayrılıkları da beraberinde getirdi. Efes'te başarıları en yukarıya çıkartan isim olan başantrenör Ergin Ataman'ın Panathinaikos ile anlaşmasının ardından sezonun flaş ismi Erdem Can'ı takımın başına getiren İstanbul ekibinden ayrılık haberleri de gelmeye başladı.

CHRİS SİNGLETON HASTANEYE KALDIRILMIŞTI

Geçtiğimiz ay tecrübeli basketbolcu Chris Singleton, hastaneye kaldırılmış ve herkesi tedirgin etmişti. 33 yaşındaki basketbolcunun müşahede altında tutulduğu ve durumunun iyi olduğu aktarılmıştı.

EGEHAN ARNA'NIN YENİ TAKIMI BELLİ OLDU

Beşiktaş, Anadolu Efes'ten ayrılan Egehan Arna'yı transfer ettiğini açıkladı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada; "Erkek Basketbol Takımımız, milli basketbolcu Egehan Arna ile sözleşme imzaladı. Erkek Basketbol Takımımız, 2023-2024 sezonu transfer çalışmaları kapsamında başarılı forvet Egehan Arna'yı kadrosuna kattı. Egehan Arna geride kalan sezonda Anadolu Efes forması giymişti" ifadelerine yer verildi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi