İstanbul Gündemi

Angelina Jolie'den Brad Pitt'e suçlama!

Player yükleniyor...
Haberler / Magazin
5 Ekim 2022 Çarşamba 12:33

Çiftin satın aldıkları bağ ile ilgili süren davada Angelina Jolie, mahkemeye belge sundu. Jolie, Brad Pitt hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

DETAYLAR GÜN YÜZÜNE ÇIKTI!

Jolie‘nin 14 Eylül 2016‘da gerçekleştiğini iddia ettiği olay, boşanma için mahkemeye daha önceden verilen belgelerde de yer alıyordu. Ancak oyuncunun avukatları tarafından salı günü yeniden mahkemeye sunulan belgelerde olayın detaylarına yer verildi.

BİTMEYEN DAVA!

Çiftin Fransa‘nın güneyinde birlikte almış oldukları bağ ve Şato Miraval üzerinden dava sürüyor. Pitt, Jolie‘yi bağdaki hisselerini kendisinden habersiz satmakla suçluyor. Pitt, eski eşiyle, birbirinden izin almadan hisselerini satmamak üzere anlaşma yaptıklarını söylüyor. Jolie ise bunun karşılığında Pitt‘i, kendi hisselerini satın alma müzakerelerini sonlandırmakla suçluyor. Angelina Jolie, kendi hissesini bir Rus oligarka ait bir içki şirketine satmıştı. Ünlü çift, Fransa‘daki Miraval Şatosu‘nu 2008 yılında ortaklaşa almış, altı yıl sonra burada evlenmişti.

ÇOCUĞUNU BOĞAZLAMIŞ!

Pitt ailesinin Fransa‘dan Los Angeles‘a seyahati sırasında gerçekleştiği belirtilen olayda Angelina Jolie, Pitt‘in kendisini kafasından tutarak sarstığını, bir çocuğunu boğazladığını ve diğerinin suratına vurduğunu savundu.

JOLİE YARALANMIŞ!

Ortaya konan belgelerde, ‘Pitt, daha sonra uçağın tavanını defalarca yumrukladı. Çocuklardan biri sözlü olarak müdahale edince Brad Pitt, onun üzerine atladı. Jolie ise onu durdurmak için Pitt‘i arkadan yakaladı. Brad Pitt kendisini kurtarmak için geri geri uçak koltuklarına doğru gitti ve bu sırada Jolie, sırtından ve dirseğinden yaralandı.’ ifadelerine yer verildi.

SUÇLAMALARI REDDETTİ!

Pitt‘in, olayda sözlü şiddet de uyguladığı ve aile bireylerinin üzerine alkol döktüğü de iddia edilirken, ünlü aktör ise suçlamaları reddetti.

FBİ DEVREYE GİRMİŞ!

FBI tarafından 2016‘da soruşturulmuş ancak Pitt‘e hukuki bir suçlama yöneltilmesi gerekmediği sonucuna ulaşılmıştı.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi