İstanbul Gündemi

Apple’dan flaş karar! iPhone'lara yeni özellik geliyor

Apple, RCS (Zengin İletişim Hizmetleri) mesajlaşma standardını benimseyeceğini duyurdu. Bu özellik "önümüzdeki yılın sonlarına doğru" bir yazılım güncellemesiyle kullanıma sunulacak ve iPhone ile Android kullanıcıları arasındaki mesajlaşmaya iMessage tarzı çok çeşitli özellikler getirecek.
Apple’dan flaş karar! iPhone'lara yeni özellik geliyor
Haberler / Teknoloji
17 Kasım 2023 Cuma 11:04

9to5Mac'in haberine göre, Apple, RCS mesajlaşma standardını iPhone'lara getirecek. Şirkete bu konuda, düzenleyicilerin ve Google ve Samsung gibi rakiplerden baskı geliyordu.

RCS NEDİR?

RCS ise (zengin iletişim hizmetleri), geleneksel SMS ve MMS mesajlaşma standartlarının yerini almaya yönelik bir girişim. RCS, daha zengin medya paylaşımı, yüksek kaliteli resim ve video gönderme, okuma bilgisi, yazı tipi ve renk seçenekleri gibi gelişmiş özellikleri destekleyerek iletişim deneyimini geliştirmeyi amaçlıyor. Kullanıcıların metin mesajlarından daha interaktif ve zengin medya içeriğiyle iletişim kurmalarına olanak tanıyor.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi