İstanbul Gündemi

Arzu Karaalioğlu: 'Gazze, Türklüğün derin izlerini taşıyor'

Milliyetçi Hareket Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, Gazze’yi abluka altına alan ve çok sayıda sivillerin ölünme neden olan İsrail’e tepki gösterdi.
Arzu Karaalioğlu: 'Gazze, Türklüğün derin izlerini taşıyor'
Haberler / Politika
20 Ekim 2023 Cuma 17:06

“O GÜN BUGÜNDÜR GAZZE AĞLIYOR”

“400 yılı aşkın süre boyunca yüce Türk Milleti’nin adalet gölgesi altında, huzur ve barış içerisinde yönetilen Filistin toprakları, ne yazık ki son yıllarda zalim Siyonist İsrail tarafından kana bulanmaktadır. Aslında zulüm o mukaddes toprakların 9 Aralık 1917’de İngilizler tarafından işgal edilmesiyle başladı. O gün bugündür Gazze ağlıyor. Gazze, İslam’dır ve aynı zamanda Türklüğün derin izlerini taşımaktadır.”

“KATLİAM SÜRECİ YAŞIYORUZ”

“İsrail yıllardır Gazze halkına, Filistinlilere eziyet ediyor. Bugün de farklı bir katliam süreci yaşıyoruz. Dualarımız Filistinli kardeşlerimizle. Maalesef en masumlar, çocuklar ölüyor. Ve yitirdiğimiz çocukların durumlarını görünce, bu zulmü yaşatanları bu katliamları yapanları en şiddetli bir şekilde lanetliyoruz. İsrail bu katliamlarıyla bu stratejileriyle asla bir netice elde edemeyecek.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi