İstanbul Gündemi

Arzu Karaalioğlu yeniden MHP Sancaktepe İlçe Başkanı seçildi

Milliyetçi Hareket Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi yoğun bir katılımla gerçekleşti. Mevcut İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, tüm oyları alarak yeniden başkan seçildi.
Arzu Karaalioğlu yeniden MHP Sancaktepe İlçe Başkanı seçildi
Haberler / Politika
10 Ağustos 2023 Perşembe 14:40

Sancaktepe Motta Restaurant’ta gerçekleşen kongreye; Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Yavuz Tellioğlu, Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Osman Akıncı, Sancaktepe Ülkücü Ocakları Başkanı Muharrem Taşdemir, muhtarlar, STK temsilcileri, delegeler ve partililer katıldı. İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşuyla başlayan kongrede, mevcut yönetim idari ve mali açıdan oybirliğiyle ibra edildi.

YAVUZ TELLİOĞLU: “SANCAKTEPEMİZE HAYIRLI OLMASINI NİYAZ EDİYORUM”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Yavuz Tellioğlu, “Kongremize hepiniz hoş geldiniz. Kongrenin ülkemize, milletimize, Sancaktepemize hayırlı olmasını niyaz ediyorum” dedi.

İŞTE BAHÇELİ’NİN MESAJI

“Kongrede MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin mesajı okundu. Bahçeli, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Hepinizi en kalbi duygularımla hürmetle ve muhabbetle selamlıyorum. An itibariyle kongre salonunda hazır bulunan her dava ve yol arkadaşıma en iyi dileklerimi sunuyor, gününüzün kutlu olmasını temenni ediyorum. Aynı zamanda ilçede yaşayan tüm vatandaşlarımızı kucaklıyorum. Türk Milleti’nin beka ve hürriyet namusunu, devletin egemenlik haklarını cesaretle savunurken şehit düşen kahramanlarımızı aynı şekilde bir hilal uğruna şahadet şerbeti içen ülkücü şehitlerimizi rahmetle, hürmetle, saygıyla anıyorum. Bildiğiniz üzere 9 Ağustos 2023 tarihi itibariyle ilçe kongreleriyle başlayıp il kongreleriyle işleyecek ve nihayet 14. büyük kurultayımızın icrasıyla sonuçlanacak demokratik süreç inanıyorum ki partimizin haklı ve tarihi mücadelesine güç katacaktır. Öncelikle ilçe kongrelerimizin huzur ve kardeşlik havasında geçmesi, karşılıklı saygı ve samimi diyaloglara sahne olması 54 yıllık müktesebatımıza yakışan bir olgunlukla gerçekleşmesi hepinizden beklentimdir. Milliyetçi Hareket Partisi her mensubu gönül alarak, gönül yaparak, gönülleri kazanarak devam edecektir.”

“MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ İSTİKLALİMİZİN SON MÜDAFAA HATTIDIR”

“Hiç kimseyi ayırmadan, hiç kimseyi ayrıştırmadan milli ve manevi ortak paydada buluşan her kardeşimizi, her vatandaşımızı kucaklayacak derin bir heyecan, engin bir hoşgörü, üç hilal çatısı altında vardır ve tartışmasızdır. Şunu unutmayınız ki aramıza sızarak fitne yaymak isteyenler çıkacaktır. Ve her zaman olduğu gibi bu tehlike beklenmelidir. Türk Milleti ve Türkiye ile hesabı olan karanlık çetelerin Milliyetçi Hareket Partisi ile uğraşması dün olduğu gibi bugün de muhtemeldir. Yıkılan ağaca balta vurmayı alışkanlık haline getirmiş, yıkık köyden para çalmaya çalışmış sefillere hatırlatırım ki Türk Milleti var olduğu müddetçe üç hilalin önü kesilemez ömrüne vade biçilemez. Çünkü Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye’nin son siperidir. Çünkü Milliyetçi Hareket Partisi istiklalimizin son müdafaa hattıdır. Çünkü Milliyetçi Hareket Partisi Türk Milleti’nin ruh kökü, engin kükreyen sesi, Türklüğün ebediyen ocağıdır. İpi iğnesinden geçmeyen, dikişi yırtığını örtmeyen, özü sözü adamlıkla örtüşmeyen güruh ne derse desin, ne yaparsa yapsın, nasıl bir tertibin içinde kıvranırsa kıvransın dediğimiz ve diyeceğimiz Türklüktür, Türkiye’dir, milli birlik ve kardeşliktir. Bu nedenle mücadelemizde her zaman uyanık olmakla yükümlüyüz. Dikkatli, temkinli, sabır ve şuurla hareket etmeye mecburuz. 14 Mayıs ve 28 Mayıs 2023 tarihlerinde Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri milli iradenin seçimiyle tezahür etmiş, Türk ve Türkiye Yüzyılının ilk ve muktedir adımı atılmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı bahse konu seçimlerde muvaffak olmuş, Türk Milleti zillete geçit vermemiştir. Sizler pek çok saldırıya, pek çok sataşmaya aşağılık algı oyunlarına rağmen sancağımızı yere düşürmediniz. Biliniz ki hepinizle iftihar ediyor, hepinizi bağrıma basıyorum. Yenilenmiş kadrolarla, tazelenmiş umutlarla, tahkimi yapılan hedeflerle, perçinlenmiş birlik ve kardeşlik ruhuyla 31 Mart 2024 seçimlerine hazırlanacağız. Merkezi yönetim ile yerel yönetimler arasında tam bir uyumun sağlanması için elimizden gelen her çabayı göstereceğiz.”

BAHÇELİ’DEN YEREL SEÇİM MESAJI!

“2024’e Doğru Diyar Diyar Anadolu temasıyla çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. İstikrar ve hizmetin uyumlu yönetimde, umutlu geleceğe taşıyacağız. Merkezden yerele istikrarı bozmadan umuda doğru yol alacağız. Bunları hep birlikte yapacağız. Muhalefet partileri 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde hüsrana uğramakla kalmamış, çetin ve çetrefilli iç sorunlara gömülmüştür. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yıldönümünde zillet ittifakının maskesi düşmüş, kirli çamaşırları ortaya saçılmıştır. Belediyelerdeki zillet gölgesi kaldırılmalıdır. Milliyetçi Hareket Partisi Cumhur İttifakı ile birlikte bu göreve hazırdır. Mevcut belediye başkanlıklarımızı muhafaza ederek bunun üzerine yenilerini ve hatta çoğunu eklemeliyiz. Cumhur İttifakı’nın doğasına hareket ederek muhalefet partilerin yönetimindeki belediyelerin makus hallerine son vermeliyiz. Dinamik kadrolarımızla başarıya ulaşacağımızdan, Türkiye’ye sonuna kadar sahip çıkacağımızdan asla kuşku duymuyorum. Şölen havasında geçecek kongrelerimizde kaybeden yoktur. Bilakis kazanan milliyetçi ülkücü harekettir. Yolunuz açık, Cenab-ı Allah yar ve yardımcınız olsun. Ne mutlu Türk’üm diyene!”

ARZU KARAALİOĞLU: “HİÇBİR ÜLKÜCÜNÜN HAKKINI KİMSEYE YEDİRMEYECEĞİME SÖZ VERİYORUM”

Kongreye tek aday olarak giren İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, “2019 yılında göreve gelmiştim. Yıl oldu 2023... Bu kardeşiniz bir kez daha karşınızda. Sancaktepe’deki yöneticilerimiz, yol arkadaşlarım, mahalle başkanlarım, olmazsa olmazım kadın kollarımız... Ciddi mücadeleler verdik. Var olduğum sürece azmimiz, istikrarımız ilk günkü gibi heyecanımız tam olacaktır. Birçok faaliyette bulunduk. Sancaktepe’de gönüllere dokunduk. Genel seçimleri geride bıraktık, sıra yerel seçimlerde. Belediye Başkanımız buradayken söylemek istiyorum. Liderimiz doğrultusunda Cumhur İttifakı’na bağlılığımız tamdır. Allah’ın izniyle Sancaktepe’de yine Cumhur İttifakı kazanacaktır. Sancaktepe’de hiçbir ülkücünün hakkını kimseye yedirmeyeceğime söz veriyorum. Ya Yezid olacaktık ya Hüseyin olacaktık... Biz Hüseyin olduk... Ne mutlu Türk’üm diyene!” ifadelerini kullandı.

ŞEYMA DÖĞÜCÜ: “BU MİLLETE HİZMETİ HAK’KA HİZMET OLARAK GÖRÜYORUZ”

Kongrede söz alan Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, “İyi ki varsınız... İyi ki beraberiz... Cumhur İttifakı’nın yerel seçimlerde Sancaktepe’de damga vurmasına hepimiz hazırız. Genel seçimlerde Sancaktepe’de çok güzel sonuçlar aldık. Cumhur İttifakı’nın tüm paydaşlarıyla Sancaktepe’de çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el, dokunmadığımız gönül kalmadı. Bizim derdimiz milletimiz... Bizim derdimiz kutsal davamız. Sancağımız, bayrağımız, ezanımız... Bu cennet vatanın toprağı bizim sevdamız. Sancaktepe’den dalga dalga yayılan kardeşliği İstanbul ve Türkiye’ye yayılması için çalışmaya devam edeceğiz. Bu güzel davaya emek veren tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Kıymetli lider Devlet Bahçeli, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan el ele verdiler, millet de onlara destek verdi. Sonuç olarak memleketimizi uçurumun kenarından kurtardık. İşte sevda, çalışma, gönül verme budur. Biz bu millete hizmeti Hak’ka hizmet olarak görüyoruz” diye konuştu.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi