İstanbul Gündemi

Bahçeli Fincancı'ya yüklendi!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
25 Ekim 2022 Salı 14:21

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
Cumhurbaşkanı adaylarının belli olduğunu söyleyen Bahçeli, '2023 yılında 1923 yılının ilkelerini kesintiye uğratmayacak. 2023 yılında 1923 yılının ruh ve mirasını yağmalatmayacağız. Emek veriyoruz çaba gösteriyoruz. Yeter ki cumhur kazansın, yeter ki sayın Recep Tayyip Erdoğan bir daha cumhurbaşkanı olsun. Tarafımız belli, adayımız bellli tarafımız nettir.' dedi.

CUMHUR İTTİFAKI‘NA SALVOLAR!

'Geliyor gelmekte olan diyorlar ya asıl gelenin Cumhur İttifakı olduğunu ne görüyorlar, ne de göstermeye ciğerleri yetiyor.' diyen Bahçeli, şöyle devam etti:

'3 kuruşa 5 köfte sırasına girenler boşuna nefes tüketmesinler, bizim inecek bayrağımız yoktur, bizim susacak ezanımız yoktur, bizim zillete düşecek ülkemiz yoktur. Yarınlar bugünden çok daha güzel olacaktır. Karamsarla işimiz yoktur, gücümüz Türkiye, güvencemiz büyük Türk milletidir. Milliyetçi ülkücü hareket kara kampanyalara, yalancıların oyunlarına hem kapalı hem de karşıdır. Algı operasyonları bizi yolumuzdan döndürmeyecektir. Bu demokratik süreç, vatandaşlarımızla kucaklaşma gayretimiz artarak devam edecektir. '

'ADAYINIZI AÇIKLAYIN'

Bahçeli, Millet İttifakı‘na seslenerek, 'Aşağı yukarı bir buçuk yıldır zillet ittifakının Cumhurbaşkanı adayının üzerine çekilişler yapılıyor. Aday o mu olacak? Bu mu olacak? sorusuna yanıt aranıyor. Ismarlama anketler yapılıyor, isimler parlatılıyor. İstanbul‘u perişan eden aciz, arızalı, başarısız şahsın devamlı ön plana çıkarılması kimin telkinidir? Kadından imam olmaz, ben başbakan olacaĞım diyen malum siyasetçinin yeniden kulisleri kaynatması 6‘lı masada fesat çıkarmak için okunmayacak mıdır? Bunların hangisi Recep Tayyip Erdoğan‘la bir tutulabilir? Bunlardan hangisi cumhurbaşkanlığına layık olabilirler.' diye konuştu. 

'CUMHURBAŞKANLIĞI STAJ YERİ DEĞİL'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘na yönelik eleştiriler de yapan Bahçeli, 'Bir televizyon kanalına çıkarak 'Bir bakalım, bir de şu Kılıçdaroğlu‘nu deneyelim, o nasıl bir adam görelim bir‘ denmesi lazım' demiş. Kılıçdaroğlu hayal kırıklığına mahkum olacak. Cumhurbaşkanlığı staj yapma yeri değildir. Cumhurbaşkanlığı Cumhurun irade külliyesidir. Cumhurbaşkanını seçen millettir, bu milletin adı da Türk milletidir. Sayın Kılıçdaroğlu boş hayallerinin peşinde koşmaktan geri durma. Türkiye‘nin karşısına dikilen bir şahsa adam denir mi?' şeklinde konuştu. 

MHP lideri, terörle mücadeleyi karalamak isteyenleri asılsız iddialarda bulunduğunu aktararak, 'TSK‘nın kimyasal silah kullandığını şerefsizce iddia ortaya atanlara inanacak durumuz yok. Herkesi uyarıyorum, Türk askerine düşmanlık, düşmana askerliktir. 23 Ekim 2022 tarihinde Almanya‘nın Köln kentinde düzenlenen PKK FETÖ ve Türk düşmanları yine sahneye çıkmıştır. TTB‘nin tıpla sağlıkla uzaktan yakından ilgisi kalmamıştır.' ifadelerini kullandı.  

'VATANDAŞLIKTAN ÇIKARTILSIN'

Bahçeli ayrıca, 'Türk Tabipler Birliği‘nin kapısına kilit vurulması, doktorlarımızın özgürleşmeleri tarihi önemdedir. Türk düşmanı bir birliğin başında Türk yazamaz. Türk askerlerine kimyasal silah çamuru atanları TTB Başkanı ve diğerlerinin Türk vatandaşlığından çıkarılması akla en yakın yollardan birisidir.' değerlendirmesini yaptı. 

Halil Başer - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi