İstanbul Gündemi

Çekmeköy gençlerle "söyleyip" gençlerle "gezecek"

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
24 Ekim 2022 Pazartesi 08:31

İstanbul‘un beğenilen belediyelerinden Çekmeköy Belediyesi, şimdi de gençlere yönelik oldukça beğeni alan iki yeni projesiyle alkışı aldı. Gençlere kayıtsız kalamayan belediye, dileyen herkesi 'tarih' yolculuğuna çıkarmaya hazırlanıyor. 

Belediyenin Gençlik ve Spor Bakanlığını ile ortaklaşa yaptığı gezi programıyla, gençler Osmanlı‘nın kuruluş illeri kabul edilen Bursa ve Edirne‘ye götürülecek. Geziye katılmak isteyenlerin belediyenin 'Seri Nokta İletişim Merkezleri'nden 24 Ekim - 4 Kasım tarihleri arasında kayıt yaptırması gerekiyor.

SESİNE VE ELİNE GÜVENEN...

Belediye tarafından başlatılan başka bir çalışmayla da sesine güvenen ya da enstrüman çalabilen gençlere çağrı yapıldı. 

Buna göre sesine güvenenler veya herhangi estrünman çalabilenler Çekmeköy Gençlik Orkestrası’na katılmaya davet edildi. Programa katılanlar belediyenin çağrı merkezinden kayıt yaptırabilecek. 

'GENÇLERİMİZ BİZİM İÇİN ÖNCELİKLİ'

Konuyla ilgili konuşan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, gençlerin her zaman kendileri için ayrı yeri olduğunu kaydetti. 

Gençelere yönelik projelere devam ettiklerini anlatan Poyraz, 'İstiyoruz ki geçmişimizi tanısınlar. Bu nedenle kendilerini Edirne ve Bursa‘ya getireceğiz. O güzel yerlerle kendilerini tanıştıracağız. Ayrıca da sesi güzel olan, eli sanata yatkın olanları da değerlendirmek istiyoruz. Bu yüzden de orkestramıza katılmalarını istiyoruz.' diye konuştu. 

Halil Başer - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi