İstanbul Gündemi

Başkan Keskin ilk kadın başkanı kutladı!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
24 Ekim 2022 Pazartesi 09:28

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, kadınların ve adaletin kendileri için oldukça değerli kavramlar olduğunu dile getirdi.

'KADIN VE ADALET OLDUKÇA KUTSALDIR'

Cumhuriyetin bu iki kavram üzerine yükseldiğini anlatan Keskin, 'Tabii ki çok daha başka da değerlerimiz var ancak özellikle kadın bizim için kutsal. Biz kadını cennet ayakları altında olan kutsal varlık olarak kabul ediyoruz.' dedi. 

Başkan Keskin, adaletin de ne kadar değerli olduğunu anlatmasına gerek olmadığını vurgulayarak, 'Adaletin ne kadar değerli ve önemli olduğunu son yıllarda fazlasıyla gördük, yaşadık. AKP yönetimi ülkede adaleti paramparça yapınca bunun kıymeti çok daha iyi anlaşıldı.' diye konuştu. 

'ÇOK GÜZEL DENK GELDİ'

Kadın ve adaletin bir araya gelmesinden çok mutlu olduğunu aktaran Keskin, şöyle devam etti:

'Biliyorsunuz ki adaleti temsil eden bir kadındır. Gözü bağlı, elinde terazi olan kadındır. Çok güzel bir tevafuk yaşamış olduk. İstanbul Baromuza bir kadın başkan hem de ilk kez seçildi. İstanbul Barosu’nun ilk kadın başkanı seçilen Av. Filiz Saraç’ı gönülden tebrik ediyor, hukukun üstünlüğünü ülkemizde yeniden tesis etmesi umuduyla kendisine ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum.' 

Halil Başer - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi