İstanbul Gündemi

Bakan Mehmet Fatih Kacır’dan flaş TOGG açıklaması! '1 buçuk 2 yılda bir...'

Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu. TOGG hakkında da konuşan Bakan Kacır, "1 buçuk 2 yılda bir yeni modeller piyasada olacak" dedi.
Bakan Mehmet Fatih Kacır’dan flaş TOGG açıklaması! '1 buçuk 2 yılda bir...'
Haberler / Otomotiv
22 Temmuz 2023 Cumartesi 11:50

2023 yılında 23 binden fazla TOGG’un yollarda olacağını ifade eden Bakan Kacır, “C sınıfında bir sedan araç 2024 yılının sonunda çıkmış olacak. Bunun peşinden B sınıfı aracı gelecek” şeklinde konuştu.

İŞTE BAKAN KACIR'IN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI:

“Bugün Türkiye'nin yollarında binden fazla Togg seyahat ediyor. Bu sayı artacak. 2023 yılında 23 binden fazla Togg yollarda olacak. Togg bir otomobilden fazlası. Şarj istasyonları yaygınlaşmadan elektrikli araçların yaygınlaşması mümkün değil. Yeni bir piyasa kuruluyor. Şarj istasyonlarının 81 ilde kurulması için çalışma başlattık. 81 ilde şarj istasyonları 1780'i aştı. Bu sayı daha da artacak.”

“OTOMOBİL FABRİKASININ YANINDA BATARYA FABRİKASI KURACAĞIZ”

“C sınıfında bir sedan araç 2024 yılının sonunda çıkmış olacak. Bunun peşinden B sınıfı aracı gelecek. 1 buçuk 2 yılda bir yeni modeller piyasada olacak. İhracat çok önemli. Bir fabrikadan bahsediyoruz ama o fabrikanın arkasında 100 fabrika var. Togg'a parça üreten... Otomobil fabrikasının yanında batarya fabrikası kuracağız.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi