İstanbul Gündemi

Bakan Soylu’dan AK Parti Sarıyer’e ziyaret

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
12 Nisan 2023 Çarşamba 14:42

Milletvekili ve cumhurbaşkanı seçimleri kapsamında AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Süleyman Soylu’ya; AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, önceki dönem ilçe başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile partililer eşlik etti.

“O BÖLGELERDE TÜM GÜCÜYLE BİR MİLLET BÜYÜK İRADE ORTAYA KOYMUŞTUR”

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin gelmiş geçmiş dünyanın en büyük felaketlerinden olduğunu söyleyen Bakan Soylu, “6 Şubat’ta ülkemizde yerkürenin en büyük depremlerinden birisi meydana geldi. 11 vilayet, 110 bin kilometrekare, gerek etkinliği, gerek etkinliği, gerek yaygınlığı, gerekse etkilediği insanlar ve yüzölçümü açısından dünyanın en büyük felaketlerinden biriyle karşı karşıya kaldı. Daha önce de ülkemizde birçok afet yaşanmıştı. Fakat ilk günlerde de ifade ettiğim gibi bunu yalnızca bir deprem olarak değerlendirilmesi ölçüsü açısından ne kadar karşılığı olur emin değilim. Bu bir soru işaretidir. Yaklaşık 65 gün Cumhurbaşkanımızın riyasetinde o bölgelerde tüm gücüyle bir millet büyük irade ortaya koymuştur. Arama kurtarma çalışmalarından barınma çalışmalarına, enkaz kaldırmadan beslenmeye kadar kardeşliğin, birlik ve beraberliğin nasıl olduğunu gösterdik” diye konuştu.

“SINIR ÖTESİ OPERASYONLARINI DURDURACAĞIZ DİYORLAR”

Muhalefeti ve Millet İttifakı’nı sert sözlerle eleştiren Soylu, “İnsanların kendi düşüncelerini özgürce ifade edebildiği bir Türkiye tablosunu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti ve Cumhur İttifakı getirdi. Türkiye’de yalnızca alt ve üst yapısı değil, aynı zamanda zihniyet devrimi gelişti. Biz sadece bir siyaset yapmıyoruz. Bu hak davasıdır. Biz büyük Türkiye davasının mensuplarıyız. Bu millet bizim samimiyetimize inandı. Bizi istemeyenler, 20 yıl çok oldu diyenler bir şey ortaya koydu. Artık pazarlıklarını kapalı kapılar arkasında değil, herkesin önünde yapıyorlar. Sınır ötesi operasyonlarını durduracağız diyorlar. Teröristleri dışarı çıkaracağız diyorlar. 15 Temmuz’da bu ülkeyi işgal etmek isteyenleri yeniden kamuda görevli olmalarını talep ediyorlar. Verdiğimiz mücadeleyi bertaraf etmeye çalışıyorlar. Muhalefet Türkiye’yi yeniden ABD’ye, IMF’ye mahkum eden anlayışı ortaya koyuyor. Bunlar çok açık” ifadelerini kullandı.

“GEÇMİŞ DÖNEMLERDEKİ SEÇİMLERDE GAYRETLERİNİZE ŞAHİDİZ”

AK Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı’ndan gayret beklediğini söyleyen Soylu, “Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği yalnızca Türkiye’ye değil, bize de lazım diyen bir coğrafya var. Üzerimizde bunun da sorumluluğu var. Tüm bunları milletimize anlatacağız Türkiye yüzyılını doğru şekilde anlatacağız. Sizden bir mühendis gibi seçime kadar olan süreci çizmenizi istiyorum. 33 günü iyi şekilde planlarsak, bu teşkilat her seçimde yaptığı gibi anlayışını ortaya koyarsa seçimde değişen iktidar değil, muhalefet olacaktır. Bırakın iktidarı, muhalefeti bile hak etmeyenler gidecek. Geçmiş dönemlerdeki seçimlerde gayretlerinize şahidiz. Fakat Sarıyer teşkilatından daha fazla gayret bekliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

 

Yavuz Topal – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi