İstanbul Gündemi

Başakşehir Belediyesi’nden gençlere kariyer yolunda büyük destek

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
1 Mart 2023 Çarşamba 11:14

Başakşehir Belediyesi, gelecekleri için önemli bir dönemde olan lise son sınıf öğrencilerine yönelik çalışmalarına devam ediyor. Gelecek planları ve meslek tercihlerinde öğrencilere destek olmak için düzenlenen Genç Kariyer Günleri’nin ilk buluşması Şehir Sanat’ta yapıldı. Başakşehir Anadolu Lisesi, Öğrenciden Armağan Anadolu Lisesi ve TOKİ Aliye İzzetbegoviç Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin yer aldığı programa Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu ve Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Coşkun da katıldı.

Meslek tercihlerini daha sağlıklı yapabilecekler

Belediye tarafından lise son sınıf öğrencilerinin gelecek planları ve meslek tercihlerini daha sağlıklı yapabilmelerine destek olmak amacıyla Genç Kariyer Günleri’ni başlatıldı.

“Hedefimiz, doğru meslekler seçmeniz”

Öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri için pek çok imkâna sahip olduklarını dile getiren Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Kariyer Günleri ile hedefimiz gençlerimizin doğru meslekler seçmesi. Bunun için uğraşıyoruz. Daha sonra ‘keşke’ demeyin. Şimdiden doğru kararlar verin ki; siz de mutlu olun, biz de mutlu olalım. Diploma tek başına işe yaramıyor. Eğer tercih edilen insanlar olmak istiyorsanız kendinizi geliştirmelisiniz. Bunun için Başakşehir’de pek çok imkân var. Doğru mesleği seçtikten sonra dil eğitimi, sosyal eğitim ve teknik eğitimler almalısınız. Bunların her biri Başakşehir’de var” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi