İstanbul Gündemi

Başkan Öztekin depremzedeleri yalnız bırakmadı

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
28 Şubat 2023 Salı 12:01

Enkaz alanlarında ve çadır kentlerde incelemelerde bulunan Başkan Öztekin bölgedeki koordinasyon toplantılarına katılarak ve yetkililerle istişareler yaparak durumu değerlendirdi. Malatya'da görevlendirilen Kâğıthane Belediyesi'ne bağlı saha ekipleriyle görüşen Başkan Öztekin son durum hakkında bilgi aldı.

Tüm imkanlarını seferber ettiler

Bölge halkının acil ihtiyaçlarına yönelik yardım çalışmalarının hız kesmediğine vurgu yapan Başkan Öztekin, ’'Şu an acil ihtiyaçların başında gelen konteyner ve ekmek fırınlarımızı afetzede vatandaşlarımızın kullanımına sunduk. Bölgenin yeniden imarı için var gücümüzle sahadayız. Yanı sıra Kâğıthane Belediyesi olarak 85 tır insani acil ihtiyaçları ivedilikle bölgeye ulaştırdık. 51 iş makinesi, 20 jeneratör, 4 seyyar fırın, 550 AFAD gönüllüsü ve ekipleri ile deprem bölgesindeki depremzedelerin yanında olduk. Bölgenin salgın hastalıklardan korunması için temizlik çalışmalarını üstlendik. Yaralı vatandaşlarımızın hastaneye nakillerini sağlamak üzere ambulanslarımızı ve sağlık ekibimizi görevlendirdik'' dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi