İstanbul Gündemi

Başakşehir kazandırıyor!

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
15 Eylül 2022 Perşembe 13:24

Başakşehir Belediyesi’nin, Gençlik ve Spor Müdürlüğü koordinasyonunda spor akademilerine girmek isteyenlere yönelik açtığı hazırlık kursları ile gençlerin hayallerine kavuşmasına destek olmaya devam ediyor. Akdeminin yedinci döneminde yer alan ve tamamı spor akademisini kazanan 56 öğrenci için Başakşehir Belediyesi’nde sertifika töreni düzenlendi.

KARTOĞLU, ‘266 GENCİMİZDEN 247’Sİ SPOR AKADEMİSİNİ KAZANMAYI BAŞARDI’

Spor Akademisine girmeyi hak kazanan gençleri tebrik eden Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, ‘Ailemizin bir üyesi olarak Başakşehir’imizi en güzel şekilde temsil edeceğinize inanıyorum. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Hazırlık Akademimizin kapılarını 2016 yılında açtık. Her geçen yıl, hem başarı çıtamızı hem de kursiyer sayımızı sürekli yükseltiyoruz. Geride bıraktığımız 7 yılda, üniversite hayaliyle aramıza katılan 266 gencimizden 247’si spor akademisini kazanmayı başardı.’ diye konuştu.

TÜRKİYE’DE İLK!

Gençlerin her geçen gün daha fazla başarıya ulaştığını ifade eden Başkan Kartoğlu, ‘Türkiye’de bir ilke imza atarak spor akademisi hazırlık müfredatını oluşturduk. Müfredat kapsamında birçok yeniliğe imza attık. Gençlerimizin bedensel gelişimi için her birine özel beslenme programı hazırladık, diyetisyenlerimizle takip ettik. Önümüzdeki dönemlerde başarı çıtamızı daima en yukarıda tutacağız. Başakşehir’imize ve Başakşehir gençliğimize yakışan budur.’ şeklinde konuştu.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi