İstanbul Gündemi

Ümraniye’de öğrenciler ders başı yaptı

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
13 Eylül 2022 Salı 16:52

İlk ve orta dereceli okullarda eğitim ve öğretim başladı. Çalan zille birlikte milyonlarca öğrenci ders başı yaptı. Yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle öğrenciler sabahın erken saatlerinde sınıflarındaki yerlerini aldı. Binlerce Ümraniyeli öğrenci de okula kavuşmanın heyecanını yaşadı. İlköğretim Haftası programına; Ümraniye Kaymakamı Abdulaziz Aydın ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özen’in yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileriyle veliler katıldı.

Öğrenciler tarafından mini konser verildi

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından protokol konuşmalarına geçildi. Başkan İsmet Yıldırım eğitimin öneminden bahsederek, tüm öğrencilere yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diledi. Konuşmaların ardından Başkan Yıldırım, Kaymakam Aydın ve beraberindekiler, okula bu yıl yeni başlayan öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek heyecanlarına ortak oldu. Öğrencilerle yakından ilgilenen Yıldırım, eğitim materyalleri hediye etti. Programda öğrenciler tarafından bir de mini konser verildi.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi