İstanbul Gündemi

Başkan Yüksel öğrencilerin yanında!

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
13 Eylül 2022 Salı 18:24

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, ilk ders zilinin çalmasıyla birlikte minik öğrencilerle bir araya geldi. 3-4-5 ve 6 yaş öğrencilerinin ilk gün heyecanını paylaşan Başkan Gökhan Yüksel, öğrencilerle sohbet etti. Belediye kreşlerinde 2022-2023 eğitim-öğretim döneminde 915 öğrenci, 15 eğitim sorumlusu, 78 öğretmen ve 10 branş öğretmeni ile eğitim verileceğinin altını çizdi. Kreşlerde öğrencilere folklor, İngilizce, drama, resim, müzik, jimnastik gibi branşlarda da eğitim verildiğini vurguladı.

HAYVAN DOSTU BELEDİYE!

Sınıfları tek tek dolaşarak çocuklarla birlikte boyama yapıp sohbet eden Başkan Yüksel, sonrasında çocuklara kedi maması hediye etti. Çocukların eve gittiklerinde sokaklarındaki kedileri besleyerek kendisine fotoğraf göndermelerini istedi. İlk gün heyecanını Başkan Gökhan Yüksel ile yaşayan çocuklar etkinlik sonunda hatıra fotoğrafı çektirdi.

OKUL ÖNCESİ TADİLATLAR YAPILDI!

Kartal’da çocukların eğitimlerine ve gelişimlerine her konuda destek olduklarını bir kez daha yineleyen Başkan Yüksel, öğretim yılı öncesi belediye tarafından okulda yapılan tadilat çalışmalarını inceledi. Kartal Belediyesi tarafından yapılan müzik sahnesi, 30 puf ve 23 adet müzik aletinin yer aldığı Müzik Atölyesi’ni gezdi. Kartal Belediyesi tarafından yapılan bahçe yer boyama ve çizimlerinin yanı sıra kalorifer petek kapatma işlemleri, temizlik-dezenfektan çalışmaları hakkında da bilgi aldı.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi