İstanbul Gündemi

Başkan Akın İlhan ‘15 Temmuz’u anmayı, anlatmayı sürdüreceğiz’

AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında bir mesaj yayınladı. İlhan, 15 Temmuz'da yaşananların unutulmaması gerektiğini ifade etti.
Başkan Akın İlhan ‘15 Temmuz’u anmayı, anlatmayı sürdüreceğiz’
Haberler / Politika
15 Temmuz 2023 Cumartesi 08:28

“KARŞILARINDA ÖLÜME MEYDAN OKUYAN BÜYÜK BİR MİLLET BULDULAR”

“FETÖ’cü hainler şehit atalarımızın kanları ve canlarıyla mücadele ederek bizlere yurt kıldığı vatanımızı, terör örgütleri ve yabancı güçlerle pazarlık yaparak bölmek, Türkiye Cumhuriyeti Devletini yabancı güçlerin vesayeti altında, uydu bir devlet yapmak istediler. Karşılarında; tanklara, helikopterlere, uçaklara, mermilere göğsünü siper ederek ölüme meydan okuyan büyük bir millet buldular. Aziz Milletimiz, iradesini vesayet altına alma hezeyanıyla vatanına saldıran melunlara ve onu himaye eden güçlere karşı gerçekleştirdiği eşsiz kıyamıyla hamiyetinin yüceliğini bir kez daha göstererek ‘Türkiye geçilmez’ nidasını tüm dünyaya haykırmıştır.”

“KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUM”

“Bizler de Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine şehrimizde meydanları doldurduk. Günlerce hemşehrilerimizle birlikte meydanları boş bırakmadık15 Temmuz gecesi bütün dünya; meydana yüreklerini koyanlarla, ihanetlerini koyanların, televizyondan darbeyi izleyenlerle, abdest alıp tanklara direnenlerin, milletin silahını millete çevirenlerle, milletine göğsünü siper edenlerin mücadelesine şahit oldu. Hainlere karşı inancımızı, irademizi, ülkemizi savunduk; şehitler verdik, gazilerimiz oldu. 15 Temmuz’u anmayı, anlatmayı, o ruhu kuşanmayı sürdüreceğiz. Bu vesileyle vatan için canından geçen kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi