İstanbul Gündemi

Başkan Çakıroğlu'ndan Ramazan ayı kutlaması

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
22 Mart 2023 Çarşamba 17:47

Ramazan ayının İslam alemi için çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Çakıroğlu, “On bir Ayın Sultanı Ramazan ayına ulaşmanın huzurunu ve hikmetini yaşıyoruz” dedi.


“RAMAZAN-I ŞERİF TÜM MÜSLÜMAN LEMİNE KUTLU VE HAYIRLI OLSUN”
“On bir Ayın Sultanı Ramazan ayına ulaşmanın huzurunu ve hikmetini yaşıyoruz. Ramazan, insanların kendilerini hesaba çekmeleri ve günahlarından tövbe edip Yüce Allah’a yönelmeleri için bir fırsattır. Ramazan ayı; Kuran-ı Kerim’in indiği aydır. Bu nedenle Ramazan ayı Müslümanlar için en kutsal aydır ve ona on bir ayın sultanı denilmiştir. Merhametin, iyiliğin, umut ve huzurun habercisi On bir Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif tüm Müslüman âlemine hayırlı olsun.”


“RAMAZAN AYININ MANEVİ HUZURUNDA BULUŞACAĞIZ”
“Bu mübarek ayda milletimizle birlikte yediden yetmişe buruk bir sevinçle Ramazan geçireceğiz. Yaşadığımız deprem felaketlerinde binlerce canımızı kaybettik. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara şifa diliyorum. Bu felaketin ardından Ramazan ayında birliğimizi, beraberliğimizi, gönül bağlarımızı güçlendireceğiz. Bu mübarek ayda deprem bölgesini unutmayalım. Ramazan ayının manevi huzurunda buluşacağız. Hadis-i Şerif’de ‘Ramazan orucunu inançla ve karşılığını yalnızca Allah’tan bekleyerek tutan kimsenin geçmiş günahları bağışlanır’ yer alır. İstiyoruz ki bu Ramazanda da çocuklarımız şen, gençlerimiz mutlu ve yaşlılarımız daha sağlıklı ve huzurlu olabilsinler. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan ayınızı kutlar, tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini dilerim.”

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi