İstanbul Gündemi

Başkan Karabacak: ‘Ramazan ayının, Türk-İslâm dünyasına sağlık ve barış getirmesini temenni ediyorum’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
22 Mart 2023 Çarşamba 14:49

Siyasilerin Ramazan ayı ile ilgili mesajları gelmeye devam ediyor. Başkan Karabacak da “Türk Milleti, her Ramazan'da olduğu gibi bu Ramazan'da da birlik ve beraberliğini, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini gösterecektir” mesajını paylaştı.

“HAYATINI KAYBEDEN VATANDAŞLARIMIZA ALLAH’TAN RAHMET, YARALILARA DA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM”

“Ramazan ayında küslüklerin ve dargınlıkların, sona ermesini temenni ediyorum. Dostluğun, kardeşliğin ve sevginin olduğu her yerde güzellikler olsun. Bizlere düşen de bu mübarek ayda kırık kalpleri tamir etmektir. Edeceğimiz dualarda, deprem felaketlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için de dua edelim. Bu vesileyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum.”

“BU AYIN GÖNÜLLERDEN GÖNÜLLERE KURULAN SAĞLAM KÖPRÜLERİN HARCI OLMASINI DİLİYORUM"

“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan, bereket, yardımlaşma, dayanışma ayı olan, içerisinde birçok hikmeti, fazileti, fırsatları barındıran Ramazan ayına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu ay hayır ve iyilik ayıdır. Paylaşarak rızkın arttığı bir aydır. Bu ay hepimiz için güzel fırsatlar sunuyor. Ruhumuzu, kalbimizi, gönlümüzü ve bedenimizi arındırmak, sükûta kavuşturmak için gayretlerde bulunmamız için müstesna bir aydır. Bu ay aynı zamanda sabrın ayıdır. Bu duygu ve düşüncelerle On bir ayın sultanı Ramazan ayının milletimize ve Türk-İslâm dünyasına sağlık, huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum. Bu ayın gönüllerden gönüllere kurulan sağlam köprülerin bir harcı olmasını diliyorum.”

 

Yavuz Topal – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi