İstanbul Gündemi

Başkan Taştemir: ‘Türk İslam aleminin Ramazan ayını en içten dileklerimle tebrik ediyorum’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
22 Mart 2023 Çarşamba 15:30

Başkan Taştemir, Ramazan ayının bolluk, bereket, sağlık ve mutluluk içinde geçmesi temennisinde bulundu.


“DEPREMZEDELERE YARDIMLAR MÜBAREK RAMAZAN AYINDA ARTARAK DEVAM ETMELİ”
“Hoşgörünün, muhabbetin, merhametin ve rızkın bol olduğu, rahmet, mağfiret ve bereket ayı, 11 ayın sultanı Ramazan ayını karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bereket ve bolluğun arttığı; sabır, merhamet ve paylaşmanın da doruklara çıktığı Ramazan ayında, bizlere düşen de yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini en güzel şekilde yaşayıp yaşatmaktır. Yaşadığımız bu deprem felaketlerinde büyük zorluklar yaşayan vatandaşlarımıza yardımları eksik etmeyelim. Özellikle bu yardımlar mübarek Ramazan ayında artarak devam etmeli.”


“SAĞLIK, MUTLULUK VE HUZUR İÇERİSİNDE ORUÇ TUTMAYI DİLİYORUM”
“Ramazan ayı, toplum olarak birlik ve beraberlik duygularımızın pekiştiği, kırgınlıkların ve dargınlıkların yerini sevgi ve saygıya bıraktığı, gönüllerin sevgiyle birbirine yakınlaştığı, özel günlerdir. Ramazan ayında da çevremizdeki yardıma muhtaç insanlarımıza da hiç bir ayrım gözetmeksizin el uzatalım, ihtiyaç sahibi herkesin yardımına koşalım dini, milli ve sosyal vecibelerini yerine getirerek yaşamımızı gönül huzuruyla sürdürelim. Bu mübarek ayın ülkemiz ve milletimiz için dostluk, barış, sevgi ve kardeşliğe vesile olması temenni ediyorum. Bu vesileyle Türk İslam aleminin Ramazan ayını en içten dileklerimle tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde oruç tutmayı diliyorum.”

Naz Aydemir – İstanbul Gündemi
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi