İstanbul Gündemi

Başkan Can'a Nezaket Ziyaretleri Sürüyor

Player yükleniyor...
Haberler / Yaşam
23 Kasım 2014 Pazar 23:59

Başkan Can’a Nezaket Ziyaretleri Sürüyor

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a çeşitli kurum ve kuruluşlardan nezaket ziyaretleri sürüyor

Ak Parti İstanbul İl Kadın Kolları’ndan Başkan Hasan Can’a Ziyaret

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Özlem Zengin ile AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Birim Başkanı İffet Polat, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a nezaket ziyaretinde bulundu...

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Özlem Zengin ile AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Birim Başkanı İffet Polat, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a nezaket ziyaretinde bulundu.

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Özlem Zengin ile AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Birim Başkanı İffet Polat, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarette Başkan Hasan Can’a Belediye Başkan yardımcıları Av. Serap Eşit Elveren ve Türkan Öztürk eşlik etti. Konukları ile bir süre sohbet eden Başkan Hasan Can, Ümraniye’de hanımlara yönelik yapılan çalışmalardan bahsetti. Karşılıklı fikir alışverişi şeklinde geçen sohbet sonrası Başkan Hasan Can, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Özlem Zengin ile AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Birim Başkanı İffet Polat’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü, Şube Müdürleri ve Okul Müdürlerinden Başkan Hasan Can’a Ziyaret

Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, Şube Müdürleri ve ilçenin muhtelif okullarında görev yapan okul müdürlerinden oluşan bir heyet, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı ziyaret etti...

Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, Şube Müdürleri ve ilçenin muhtelif okullarında görev yapan okul müdürlerinden oluşan bir heyet, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı ziyaret etti. Gökçimen ve Şube Müdürleri, eğitime verdiği katkılardan dolayı Başkan Hasan Can’a teşekkür ettiler.

Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Arif Karapıçak ve Metin Şimşek, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Aşçı, Okul Müdürleri Seyfettin Doğan ve Akın Yeşilbaş ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Koordinasyon Öğretmeni Tülay Karayazı, 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesinde, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı makamında ziyaret etti. Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın Ümraniye’de eğitim alanında birçok projelere imza attığını ifade ederek, tüm öğretmenler adına Başkan Hasan Can’a hizmetlerinden dolayı şükranlarını sundu. Gökçimen, ayrıca öğretmenler adına Başkan Hasan Can’a bir çiçek takdim etti.

BAŞKAN HASAN CAN; “ÖĞRETMENLİK KUTSAL BİR MESLEKTİR”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Öğretmenlik mesleğinin kutsal bir meslek olduğunu, öğretmenlerin bu mesleği en iyi biçimde yerine getirmek için büyük bir özveri ile çalıştıklarını söyledi.  Ümraniye Belediyesi olarak eğitime ayrı bir hassasiyet gösterdiklerini vurgulayan Başkan Hasan Can, ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür ederek kendilerine çeşitli hediyeler takdim etti.

İBB Genel Sekreter Yardımcısı ve Daire Başkanlarından Başkan Hasan Can’a Ziyaret

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcısı Mevlüt Bulut, İBB Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali, Anadolu Yakası Zabıta Müdürü Bahtiyar Yılmaz ve İBB Zabıta Tedbir Müdürü Mehmet Akif Can, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a nezaket ziyaretinde bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcısı Mevlüt Bulut, İBB Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali, Anadolu Yakası Zabıta Müdürü Bahtiyar Yılmaz ve İBB Zabıta Tedbir Müdürü Mehmet Akif Can, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a nezaket ziyaretinde bulundu.

İBB Genel Sekreter yardımcısı Mevlüt Bulut, İBB Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali, Anadolu Yakası Zabıta Müdürü Bahtiyar Yılmaz ve İBB Zabıta Tedbir Müdürü Mehmet Akif Can, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette,  Belediye Başkan Yardımcıları da hazır bulundu. Konukları ile bir süre sohbet eden Başkan Hasan Can, Ümraniye Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmalar ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Ümraniye’nin geçen 10 yıllık sürede çok geliştiğini belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcısı Mevlüt Bulut, Ümraniye Belediyesi ile birlikte uyum içerisinde çalıştıklarını, önümüzdeki dönemlerde de bu güzel uyumun devam edeceğini söyledi. Ümraniye’deki başarılı çalışmaların devamını dileyen misafirlerine Başkan Hasan Can, Meslek Edindirme Kursu kursiyerleri tarafından cam atölyesinde yapılan yaldız işlemeli zemzem takımı, cam kâse ve tabak hediye etti.

Ziyaret, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Kardeş Şehir Fojnica’dan Başkan Hasan Can’a Ziyaret

Ümraniye ile ‘Kardeş Şehir’ olan Bosna-Hersek’in Fojnica Belediye Başkanı Salkan Merdzanic, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a nezaket ziyaretinde bulundu...

Ümraniye ile ‘Kardeş Şehir’ olan Bosna-Hersek’in Fojnica Belediye Başkanı Salkan Merdzanic, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Kardeş Şehir Bosna-Hersek’in Fojnica Belediye Başkanı Salkan Merdzanic Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Başkan Hasan Can ile bir süre sohbet eden Salkan Merdzanic, Kardeş şehirde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın kendilerini çok güzel ağırladığını ifade eden Bosna Hersek Fojnica Belediye Başkanı Salkan Merdzanic, Başkan Hasan Can’a kadirşinaslığı için teşekkürlerini sundu. Başkan Hasan Can ise Kardeş Şehir Bosna-Hersek’in Fojnica Belediye Başkanı Salkan Merdzanic’i ağırlamaktan onur duyduğunu belirterek, geldikleri için teşekkür etti.

Bingöllü Belediye Başkanları’ndan Başkan Hasan Can’a Ziyaret

Bingöl İli Genç İlçe Belediye Başkanı Mehmet Hadi Topraktan, Sancak Beldesi Belediye Başkanı Nusret Koçin ve Belediye Yönetimi, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ile makamında bir araya geldi...

Bingöl İli Genç İlçe Belediye Başkanı Mehmet Hadi Topraktan, Sancak Beldesi Belediye Başkanı Nusret Koçin ve Belediye Yönetimi, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ile makamında bir araya geldi.

 Bingöl İli Genç İlçe Belediye Başkanı Mehmet Hadi Topraktan, Sancak Beldesi Belediye Başkanı Nusret Koçin, Bingöl İl Genel Meclis Üyesi Arif Andiç, İstanbul Bingöl İl Derneği’nden Sabri Bağış Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarette Başkan Hasan Can’a Ümraniye Belediyesi Meclis Başkan Vekili ve Başkan Danışmanı Hüseyin Erdoğdu ile AK Parti Ümraniye Belediyesi Meclis Üyesi Oktay Ediş eşlik etti. Misafirleri ile bir süre sohbet eden Başkan Hasan Can ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini ileterek, konuklarına Meslek Edindirme Kursu kursiyerleri tarafından yapılan yaldız işlemeli tabak ve ebru kravat hediye etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi