İstanbul Gündemi

Başkan Danış ‘DEVA Partisi olarak engelli vatandaşlarımız için özel çalışmalar yapacağız’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
11 Mayıs 2023 Perşembe 15:29

“AYRI AYRI ÇALIŞMALAR YÜRÜTECEĞİZ”

“Engelli vatandaşlarımızın başkalarına muhtaç olmadan toplumsal hayata katılmaları ve daha iyi hayat şartlarına kavuşabilmeleri için Millet İttifakı iktidarı tarafından yapılacak çalışmalar ve yenilikler, toplumsal ilgi, duyarlılığımız ile hız kazanacak. Bu çerçevede engellilerimizin üreten, bağımsız bireyler olarak sosyal hayatın bütün alanlarında etkin biçimde yer alabilmesi için sivil toplum kuruluşlarımızla, derneklerimizle, medyamızla ve vatandaşlarımızla da ayrı ayrı çalışmalar yürüteceğiz.”

“HER İNSAN BİR GÜN ENGELLİ ADAYI OLDUĞUNU UNUTMAMASI GEREKİYOR”

“Bu konuda üzerimize düşen görevlerinde farkındayız. Engelli insanların yaşadıkları sorunlar sadece kendilerinin değil, ailelerinin, çevrenin, toplumun, kısacası tüm insanların ortak sorunudur. İnsanların engelli olmaları çeşitli faktörlere bağlı olarak ortaya çıkan bir sonuç olmakla birlikte, engellilerin normal bir hayat sürmeleri ancak toplumsal duyarlılığın oluşturulmasıyla mümkündür. DEVA Partisi olarak hedefimiz engellilerimizin hayatlarını normal süreçte geçirmelerini sağlamak için elimizden gelen çaba ve gayreti gerek mecliste gerekse illerde sağlamaya çalışmak. 14 Mayıs’tan sonra engelli vatandaşlarımıza da ‘DEVA’ olacağız. Her insan bir gün engelli adayı olduğunu unutmaması gerekiyor. Bu vesile ile hassasiyetin daha da artmasını temenni ediyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi