İstanbul Gündemi

Başkan Genç mezun olduğu yerde!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
26 Ekim 2022 Çarşamba 15:47

Kentin en beğenilen ve yaptığı çalışmalarla her zaman alkış alan belediye başkanlarından Şükrü Genç, vefalı davranışlarıyla takdir alıyor. 

ÜNİVERSİTESİNİ YALNIZ BIRAKMADI

Başkan Genç, yıllar geçse de geçmişte bulunduğu yerleri unutmuyor. Genç, mezun olduğu İstanbul Teknik Üniversitesi‘nin kuruluşunun 250. yılı nedeniyle düzenlenen toplantıyı es geçmeyerek, üniversitesini, bu oldukça anlamlı gününde yalnız bırakmadı. 

Ülkedeki eğitimini oldukça eskilere dayandığını anlatan Genç, 'Şu anda burada bulunduğumuz bu yer bunun en büyük kanıtı. Bu topraklar her zaman ilim, bilim, ilim ve bilim adamı fışkırtmış. Dile kolay tam 250 ylı önce kurulan bir eğitim yuvası. Allah bize de burada okuma, buranın kalitesini soluma, buradaki onca değerli insanı tanıma fırsatı verdi.' dedi.

'BÜYÜK BİR MİRAS'

Başkan Şükrü Genç, burada bulunmaktan dolayı son derece gururlu ve mutlu olduğunun altını çizerek, 'Ülkemizin en köklü üniversitesi, mezunu olmaktan gurur duyduğum İstanbul Teknik Üniversitesi‘nin 250. yılı dolayısıyla düzenlenen basın toplantısına katılarak, büyük mirası bir kez daha dinledik. İTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Koyuncu, emeği geçenlere ve katılan herkese teşekkür ediyor, İTÜ tarihine katkı sunmuş vefat eden büyüklerimizi rahmetle, yaşayanları saygıyla anıyorum.' diye konuştu. 

Haber Merkezi - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi