İstanbul Gündemi

Başkan Güleçlier’den İYİ Partililere ön seçim daveti

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
1 Nisan 2023 Cumartesi 18:16

Haliç Kongre Merkezi’nde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında yapılacak olan ön seçim için Kağıthane’nin mahallelerinden araçlar kaldırılacak.

AÇIKLAMASINDA DEMOKRASİYE VURGU YAPTI

14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. dönem milletvekili seçimleri için siyasi partiler de adaylarını belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda İYİ Parti de kesin milletvekili aday listesi için ön seçim yapacak. Parti üyelerini oy vermeye davet eden Başkan Güleçlier ise şunları söyledi: “Türkiye için çok kritik ve bu zor günlerden kurtulmamızı sağlayacak olan seçimler öncesi en güçlü liste ile çıkabilmek amacıyla ve parti içi demokrasinin gereği olan ön seçim yapacağız. Türkiye’nin demokratik yapısı için hayati öneme sahip 14 Mayıs seçimlerinde ülkemizin ve milletimizin İYİ olması için parti olarak en hazır şekilde seçimlere hazırlanıyoruz. Bu kapsamda başta Kağıthaneliler olmak üzere tüm üyelerimizi Haliç Kongre Merkezi’ne davet ediyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi