İstanbul Gündemi

Başkan Güleçlier’den Tıp Bayramı mesajı

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
14 Mart 2023 Salı 18:01

Türkiye’de sağlık sisteminde sorunlar olduğuna dikkat çeken Başkan Güleçlier, İYİ Parti iktidarında sorunların çözüleceğini söyledi.

“Atatürk'ün "Beni Türk Hekimlerine Emanet Edin" veciz sözü hekimlerimize duyulan güvenin en açık ifadesidir”

Başkan Güleçlier, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bu yıl da 14 Mart’a her geçen gün daha da kötüleşen sağlık sistemimizin yarattığı pek çok sorunla giriyoruz. Nitelikli sağlık hizmet sunumu açısından en önemli faktörlerden biri de çalışma koşullarının iyileştirilmesidir. Ülkemizin içinde bulunduğu olağanüstü hal ortamı sağlık ortamını da olumsuz etkiledi. Yaşadıkları zor çalışma koşullarına dayanamayıp, canlarına kıyan sağlık çalışanlarımız, yurtdışında yaşama imkanı arayan hekimlerimiz ne yazık ki açlığa ve yoksulluğa mahkum edildiler. Mustafa Kemal Atatürk'ün "Beni Türk Hekimlerine Emanet Edin" veciz sözü hekimlerimize duyulan güvenin en açık ifadesidir. Bizler İYİ Parti iktidarında sağlık koşullarının iyileştirileceğinin ve yurtdışına beyin göçünün önüne geçileceğinin sözünü veriyoruz. Bu vesileyle hekimlerimizin ve tüm sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi