İstanbul Gündemi

Başkan Danış ‘15 Mayıs’ta bambaşka bir Türkiye'ye uyanacağız’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
13 Mayıs 2023 Cumartesi 14:20

“BURADA TÜM TÜRKİYE VAR”

“Türkiye Cumhuriyeti'nin 13’üncü cumhurbaşkanı yapmak için hep beraber el birliğiyle çalışacağız. İşte bu iş birliği, güç birliği var ya, Türkiye'ye kazandıracak olan budur. Dikkatinizi çekiyorum. Bu iş birliği, öyle bir iş birliği ki 6 partinin bir logosu var yan yana, bu 6 logoyu yan yana koyduğumuzda aslında Türkiye ortaya çıkıyor. Çünkü bu 6 parti tüm toplum kesimlerini temsil ediyor. Toplumdaki bütün yaşam tarzları burada var. ‘Ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım’ deyip de ‘Burada benim gibi kimse yok. Bana benzer kimse bulamıyorum burada’ demek zor, çünkü burada tüm Türkiye var.”

“15 MAYIS SABAHI ‘GALİBA KÖTÜ BİR RÜYA GÖRDÜK’ DİYECEĞİZ”

“14 Mayıs seçimlerinde Millet İttifakı başarı olduğu anda yepyeni bir Türkiye'ye uyanacağımıza inanıyorum. 15 Mayıs sabahı ‘Galiba kötü bir rüya gördük. İnşallah o zor günler geçti’ diyeceğiz. Şöyle bir yudum su içip kabustan, kötü rüyadan uyanırcasına bambaşka bir Türkiye'ye uyanacağız. İşte o noktada ülkenin yakalayacağı o heyecan, azim ve yarınlara umutla bakmak var ya; o işte Türkiye'yi kanatlandırıp, uçuracak.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi