İstanbul Gündemi

Mansur Yavaş mitingde konuşurken Ankara’yı sel aldı

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
13 Mayıs 2023 Cumartesi 13:54

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal KIlıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte son büyük mitingini Ankara’da gerçekleştirdi.

MAĞDUR VATANDAŞLAR BAŞKAN YAVAŞ’A TEPKİ!

Başkent Ankara'da dün akşam saatlerinde etkisini gösteren sağanak hayatı felç etti. Ankara'nın bazı ilçelerinde etkili olan sağanak yağışlar nedeniyle araç, işyeri, metro durakları, alt geçitler su doldu. Sel nedenyile mağdur olan bazı vatandaşlar da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a tepkilerini dile getirdi.

“ANKARA HALKI BELEDİYECİLİĞİN NE OLDUĞUNU GÖRDÜ”

Mitingde coşkulu kalabalığa hitap eden Mansur Yavaş, “Artık ihaleler açık, ihaleler şeffaf yapılıyor. İsraf yapılmıyor. Çöp projelere Ankara halkının alın teri ile kazanıp bize ödediği paralar çöp projelere yatırılmıyor artık. Nereye ihtiyaç varsa oraya gidiyor. Dolayısıyla Ankara'da artık hem üretim var, sosyal yardımları kesecek dediler, hepiniz gördünüz; sosyal destek belediyeciliğinin, sosyal yardım belediyeciliği olmadığını anladı herkes. Gerçek sosyal devleti, önce belediyelerinde gördü herkes. Bütün Millet İttifakı belediyelerinde gördü. Artık, herkese destek veriliyor ama bir elin verdiğini diğer el görmüyor. Basit bir anlatım ile eskiden koli koli paket dağıtılırken şimdi kartlarına para yatırılıyor, gidip en ücra bakkaldan manavdan insanlar gerçek ihtiyaçlarını alıyor. 60 bin öğrenci şu anda evden okula, okuldan eve ücretsiz geliyor. 16 bin öğrencinin servis ücretini ödüyoruz. 15 bin öğrenciye günde 15 lira kantin parası veriyoruz ki, o küçücük çocuklar arkadaşları alışveriş yaparken mahzun kalmasınlar diye. Destek alan ailelerin tümü çocuklarının tüm sınav paralarını ödüyoruz ki bir an evvel, okusunlar onlar da yardım alır halde kalmasınlar diye” ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi