İstanbul Gündemi

Başkan Hasan Can Eğitimcilerle Bir Araya Geldi

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
28 Aralık 2016 Çarşamba 17:48

Başkan Hasan Can Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü 2016-2017 Öğretim Yılı Eğitim Konulu Brifinge katıldı.

İlçedeki okullara sayısız destek veren ve sık sık eğitimcilerle bir araya gelen Başkan Hasan Can, öğretim konulu brifinge katıldı. Toplantıya Başkan Hasan Can´ın yanı sıra, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye Emniyet Müdürü Hüseyin Göllüce, Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, muhtarlar ve okul müdürleri katıldı.

Programın açılışını yapan Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, Ümraniye´deki okullar hakkında bilgi verdikten sonra Başkan Hasan Can´a eğitime verdiği desteğinden ötürü teşekkürlerini sundu. Ardından okulların istatistik değerlerini içeren bilgiler verildi. Daha sonra muhtarlar ve müdürlerle soru cevap yapıldı.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, programda gerçekleştirdiği konuşmada, "Engelli ve dahi çocuklar için özel eğitim imkânları sunduk. Biz çok ciddi bir eğitim sürecinde, önce eğiticileri eğittik daha sonra sınıf öğretmenlerini eğittik ve en son velileri eğittik. Özel yöntemlerle seçtiğimiz, zekâ testlerinden geçirdiğimiz özellikle ilkokul 2. Sınıf çocuklarına eğitim verdik. Ümraniye Belediyesi olarak projeyi dört seneden beri devam ettiriyoruz, her sene dahi derecesindeki zekâya sahip çocuklara özel eğitim veriyoruz. Özel eğitim derken onlara biz ders öğretmiyoruz çocukların ufkunu daha da açacak yöntemlerle, onlara bir şeyler vermeye çalışıyoruz. Aynı zamanda tüm okullarımızda uyguladığımız zekâ testlerine tabiî tutuyoruz´´ dedi. Kaymakam Suat Dervişoğlu ve Başkan Hasan Can´ın üzerinde durduğu en önemli konu ise çocuklara yönelik ciddi bir misyonerlik faaliyeti olduğu ve müdürlerin öğrencileri koruma konusunda dikkatli olmalarıydı.

 Ardından bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Başkan Hasan Can´a ilçedeki okullara desteği ve eğitime katkıları nedeniyle teşekkür etti.

Ümraniye Emniyet Müdürü, Hüseyin Göllüce, uyuşturucu ile mücadele konusunda çok hassas ve titiz davrandıklarını belirterek Başkan Hasan Can´a bu konudaki hassasiyetinden ötürü teşekkür etti.

 

 

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi