İstanbul Gündemi

Başkan İlhan: ‘30 Ağustos’taki irade Anadolu'nun ebedi vatanımız olduğunu tescilledi’

30 Ağustos zaferinin Türk Milleti’nin Anadolu’daki varlığı için büyük öneme sahip olduğunu söyleyen AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, “Anadolu'nun ebedi vatanımız olduğu tescillendi” mesajını paylaştı.
Başkan İlhan: ‘30 Ağustos’taki irade Anadolu'nun ebedi vatanımız olduğunu tescilledi’
Haberler / Politika
29 Ağustos 2023 Salı 11:38

“TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN ŞANLI ZAFERİDİR”

“30 Ağustos, hürriyeti uğruna kanının son damlasına kadar mücadele eden aziz milletimizin emsalsiz vatan sevgisinin ilanı, tarihe altın harflerle yazılan şanlı zaferidir. 1071'de Sultan Alparslan komutasında Malazgirt'te verilen mücadele asırlar sonra Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Dumlupınar'da verilmiş, kahraman ordumuzun ve asil milletimizin sergilediği inançla Anadolu'nun ebedi vatanımız olduğu tescillenmiştir.”

“EVLATLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN KARARLI ADIMLAR ATIYORUZ”

“Bundan bir asır önce atalarımız, milletimizin önündeki engelleri aşarak ülkemizin yarınları için nasıl yeni ufuklar koyduysa bugün bizler de Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde evlatlarımızın geleceği için kararlı adımlar atıyor, bu doğrultuda dur durak bilmeden çalışıyoruz. 30 Ağustos 1922'de zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Savaşı'nın 101. yıl dönümü vesilesiyle, İstiklal Harbi'mizin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı yürekten kutluyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi