İstanbul Gündemi

Başkan İsmet Yıldırım açılışlara doymuyor! Ümraniye’ye peş peşe yatırımlar...

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, geride kalan bir haftada birçok açılışa imza attı. Ümraniyelilerin yaşamını kolaylaştıran projelere imza atan Yıldırım, yeni dönemde de yatırımların artarak devam edeceğini belirtti.
Başkan İsmet Yıldırım açılışlara doymuyor! Ümraniye’ye peş peşe yatırımlar...
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Mart 2024 Çarşamba 16:30

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren Başkan İsmet Yıldırım, son 1 haftada tam projenin açılışını gerçekleştirdi.

MODERN TAKSİ DURAKLARI AÇILDI

Ümraniye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak hizmet vermeye başlayan Saray, Tantavi, Kenttur, Soyak Site, Çamlık, Atakent, Can, Elmalıkent ve Hisar Taksi Durakları’nın resmi açılışı yapıldı.

GELECEĞİN ŞAMPİYONLARI YETİŞECEK

Site Mahallesi’nde 3 yıl önce hizmete açılan ve yılda 5 bin kişinin faydalandığı Akademi Ümraniye Parseller Yüzme Havuzu’nun resmi açılışı yapıldı. Yüzme havuzunda 5 yaş ve üzerindeki ilçe sakinleri haftanın 6 günü 7 seans halinde yararlanabiliyor.

SAĞLIK YATIRIMLARI SÜRÜYOR

Ümraniye Belediyesi Site Mahallesi’nde Soyak Aile Sağlık Merkezi’ni hizmete açtı. Aile sağlık merkezinde; muayene odası, acil müdahale odası, aşı bebek izlem odası ve laboratuvar gibi birçok alan yer alıyor.

BÖLGE PARKI HİZMETE AÇILDI

Site Mahallesi’nde toplam 2 bin 163 metrekare alana yapılan ve bin 120 metrekare yeşil alanı, 286 metrekare çok amaçlı sahası ve 220 metrekare oyun alanıyla Kutlu Sokak Bölge Parkı hizmete açıldı.

ÇOCUK DOSTU OYUN SOKAĞI VE BÖLGE PARKI FAALİYETE GEÇTİ

Ümraniye Belediyesi Esenşehir Mahallesi’nde Başkan İsmet Yıldırım’ın katılımıyla çocuk oyun sokağı ve bölge parkı hizmete açıldı. Çocuklar için dizayn edilen sokakta pratik düşünceyi artıracak 10 adet birbirinden farklı oyun grupları bulunuyor.

2 DEV ESER HİZMETE AÇILACAK

Hizmete açılan bu eserlerin yanı sıra 2 proje daha hayata geçmek üzere. 9 Mart Cumartesi günü saat 17.00'de Osman Gazi Millet Bahçesi, 17 Mart Pazar günü 17.00'de Topağacı Kentsel Dönüşüm Alanı hizmete açılacak. Her iki açılış programında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki de katılacak.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi