İstanbul Gündemi

Başkan İsmet Yıldırım’dan belediye personeliyle ‘Motivasyon Buluşması’

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Millet Bahçesi’nde periyodik olarak düzenlenen ‘Motivasyon Buluşması’nda belediye personeliyle bir araya geldi. Başkan Yıldırım, “Biz büyük bir aileyiz. Hep birlikte Ümraniye için daha iyisini yapacağız” dedi.
Başkan İsmet Yıldırım’dan belediye personeliyle ‘Motivasyon Buluşması’
Haberler / Yerel Yönetimler
31 Aralık 2023 Pazar 10:03

“Motivasyon Buluşması” kapsamında 2023 yılının son haftasında Ümraniye Millet Bahçesi’nde belediye personeliyle bir araya gelen Başkan Yıldırım, çalışma ekiplerini tek tek ziyaret ederek taleplerini dinleyerek sohbet etti.

“EL BİRLİĞİ İLE ÇALIŞIYORUZ”

Motivasyonu ve dayanışmayı arttıracak etkinliklerin devam edeceğini vurgulayan Başkan İsmet Yıldırım, “Biz büyük bir aileyiz. Hep birlikte Ümraniye için daha iyisini yapacağız. Çünkü iyi bir yaşamın herkesin hakkı olduğuna inanıyoruz. Bunun içinde el birliğiyle çalışıyoruz. Rabbim, milletimize hizmet yolundan bizi ayırmasın. İlçemize sunduğumuz her hizmet, birlikte çalışmanın ve gayretin ürünüdür” dedi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi