İstanbul Gündemi

Başkan İsmet Yıldırım Ümraniye’deki başarılı sporcuları ödüllendirdi!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, İstanbul Karateciler Spor Kulübü Derneği’nin kuşak atlayan sporcular için düzenlediği diploma törenine katılarak, sporculara ödüllerini verdi.
Başkan İsmet Yıldırım Ümraniye’deki başarılı sporcuları ödüllendirdi!
Haberler / Yerel Yönetimler
26 Şubat 2024 Pazartesi 13:31

Başkan Yıldırım daha sonra karatecilerin gösterisini izleyerek, sporculara ödüllerini takdim etti. Türkiye Karateciler Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ercüment Taşdemir spora katkılarından dolayı Başkan İsmet Yıldırım’a plaket takdim etti.

“ÜMRANİYE’Yİ SPORDA ÇOK DAHA GÜZEL YERLERE GETİRECEĞİZ”

Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda gençlere seslenen Başkan İsmet Yıldırım, “Ümraniye’mizde 125 bin gencimiz var. Bu gençleri bir şeyle meşgul etmek ve zihinleri dağıtmak gerekiyor. Bunun da en önemli yolu spordur. Ümraniye’de sporla meşgul olan öğrencilerimizin sayısı yaklaşık 60 bine çıktı. Bir sporla ve sanat dalıyla meşgul olan çocuk diğer çocuklardan bir sıfır önde olur” dedi. Ümraniye’de 20 bine yakın lisanlı öğrencinin olduğunu söyleyen Başkan Yıldırım, “Önümüzdeki dönemde Ümraniye halkı bizi seçer ve Murat Kurum’u da İstanbul’un başkanı yaparsa Ümraniye’yi sporda çok daha güzel yerlere getireceğiz” dedi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi