İstanbul Gündemi

Başkan Karaalioğlu: ‘Çanakkale Zaferi, vatan sevgisi ve imanla harmanlanarak yazıldığı bir kahramanlık destanıdır’

Milliyetçi Hareket Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, “Çanakkale Zaferi, vatan sevgisi ve imanla harmanlanarak yazıldığı bir kahramanlık destanıdır” mesajını paylaştı.
Başkan Karaalioğlu: ‘Çanakkale Zaferi, vatan sevgisi ve imanla harmanlanarak yazıldığı bir kahramanlık destanıdır’
Haberler / Politika
18 Mart 2024 Pazartesi 17:20

“VATAN TOPRAKLARININ ŞAHİT OLDUĞU EN BÜYÜK KAHRAMANLIKLARIN YAŞANDIĞI ÇANAKKALE ZAFERİ”

“Türk ve dünya tarihinde unutulmaz bir iz bırakan ve vatan topraklarının şahit olduğu en büyük kahramanlıkların yaşandığı Çanakkale Zaferi’nin, 109. yılını bir kez daha aynı gurur ve heyecanla milletçe idrak etmekteyiz. Çanakkale Zaferi, dünyada eşi benzeri görülmemiş bir azim ve kararlılıkla, yüreklerde yanan özgürlük ve bağımsızlık ateşinin, vatan sevgisi ve imanla harmanlanarak yazıldığı bir kahramanlık destanıdır.”

“ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRECEĞİZ”

“Çanakkale’de tüm imkansızlıklara rağmen, birlik, kardeşlik ve dayanışma ile elde edilen bu eşsiz başarı, milletimize hem zaferi getirmiş hem de İstiklal Harbimizi zafere ulaştıracak milli mücadele ruhuna ilham kaynağı olmuştur. Kahramanlık ve fedakârlık timsali şehitlerimizden devraldığımız Çanakkale ruhunu; vatanımıza, şanlı tarihimize, birlik ve beraberliğimize ilelebet sahip çıkacak yeni nesillere emanet edecek, bu emanetin nesiller boyu aktarılması için üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getireceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, bir milletin üstün gayretleri ile ebedileştirdiği, tarihi bir dönüm noktası olan 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünü kutluyor; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi saygıyla yad ediyorum.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi