İstanbul Gündemi

Başkan Karaalioğlu: ‘İşini hakkıyla yapan gazeteciler ülkemizin gelişmesine ve ilerlemesine katkı sunuyor’

Milliyetçi Hareket Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, “İşini hakkıyla yapan gazeteciler ülkemizin gelişmesine ve ilerlemesine katkı sunuyor” dedi.
Başkan Karaalioğlu: ‘İşini hakkıyla yapan gazeteciler ülkemizin gelişmesine ve ilerlemesine katkı sunuyor’
Haberler / Politika
10 Ocak 2024 Çarşamba 17:16

“GAYRETLERİ HER TÜRLÜ TAKDİRİN ÜZERİNDEDİR”

“Demokratik toplumun temel haklarından olan haberleşmeyi sağlarken basın ilkelerini düstur edinmiş gazetecilerin gayretleri her türlü takdirin üzerindedir. Kişi hak ve özgürlüklerini gözeterek görevlerini ifa eden basın organları, hiç şüphesiz demokrasinin en büyük güvencesidir. Yerel basınımız da Sancaktepe’de yürütülen hizmetler hakkında halkımızı bilgilendirmekte, ilimizin kültürel, sosyal ve ekonomik gelişiminde önemli bir rol oynamaktadır.”

“MİLLETİN GÖZÜ KULAĞI OLDULAR”

“Gelişen dijital teknoloji ile birlikte bilgi kirliliğine mahal vermeden, teknolojik imkânlardan da faydalanan basınımız; doğru ve hızlı bilgi paylaşımıyla halkın gözü kulağı olmaya, topluma ayna tutarak, işini hakkıyla yapan gazeteciler ülkemizin gelişmesine ve ilerlemesine nitelikli bir şekilde katkı sağlamaktadır. Bu vesile ile halkın sesini ve sağduyusunu temsil eden basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyor ve ebediyete intikal eden basın mensuplarımızı rahmetle anıyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi